Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

De acum înainte parchezi un pic altfel!

Accesul în parcarea SUN PLAZA se realizează în urma solicitării și obținerii tichetului de acces. Părăsirea parcării se realizează în urma validării și achitării tarifului de parcare, utilizând tichetul de acces.

Persoanele cu handicap deținătoare ale cardului-legitimație au dreptul de a parca gratuit pe locurile special amenajate. Posesorul va prezenta cardul-legitimație la biroul de informații în vederea validării tichetului de acces și oferirii gratuității.

Intervalul orar în care este permis accesul în parcare este 00:00 – 24:00. Tichetul de acces în parcare reprezintă instrumentul care confirmă data, ora și minutul accesului în parcare, precum și data, ora și minutul părăsirii acesteia.

Tariful pentru parcare este de 3 lei/oră (TVA inclus) şi nu poate fi fracţionat. Primele 3 ore sunt gratuite.

După efectuarea plăţii există o perioadă de graţie de 15 minute de la efectuarea plăţii pentru părăsirea parcării. În cazul depăşirii acestui interval se va datora tariful pentru încă o oră de parcare.

Tariful de parcare se achită pe baza tichetului de acces în parcare, astfel:
a) utilizând automatele amplasate în apropierea locurilor de parcare la intrările/ieșirile Centrului Comercial Sun Plaza, prin intermediul bancnotelor cu valoare nominală de maxim 50 de lei. Bancnotele cu valoarea nominală de 50 de lei vor putea fi utilizate doar pentru plăți în valoare minimă de 40 de lei. Nu sunt acceptate monede ca mijloc de plată.
b) la punctele de plată cu operator uman, amplasate la biroul de informații situat la etajul 1, intrarea principală (interval orar 09:00 – 22:00) și Casieria de la ieșirea din parcarea subterană, nivel minus 2 (interval orar 22:00 – 09:00).

În cazul pierderii, distrugerii sau deteriorării tichetului de acces în parcare, conducătorul trebuie să se prezinte la biroul de informații pentru emiterea unui duplicat de tichet de parcare. În urma identificării după sistemul de citire automată a plăcuțelor de înmatriculare, se va calcula durata utilizării parcării și se va emite un tichet de parcare conform duratei de utilizare a parcării.

În cazul în care autovehiculul nu poate fi identificat de sistemul de citire automată a plăcuțelor de înmatriculare, se poate emite un tichet unic de ieșire din parcare – TICKET EXIT – care se tarifează cu suma de 400 de lei (TVA inclus).

 

Regulamentul de utilizare a parcării Sun Plaza poate fi consultat la Info Desk, etajul 1 sau dând click aici.