Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație – 130 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Shazam!

132
3d
AP12
Descriere si trailer Rezervare
Regia:David F. Sandberg
Cu: Zachary Levi, Mark Strong, Djimon Hounsou
Gen: Actiune

Descriere

Toți avem puteri nebanuite de supererou… e nevoie doar de puțina magie ca sa le scoatem la suprafața. Billy Batson, de exemplu, nu trebuie decât sa spuna „SHAZAM!” astfel încât, dintr-un adolescent isteț de 14 ani sa devina un ditamai supereroul, grație atingerii magice a unui vrajitor.

Un suflet de copil într-un corp superdotat, Shazam profita de puterile sale exact așa cum ar face orice adolescent: se distreaza folosindu-le! Poate zbura? Poate vedea prin pereți? Poate produce fulgere cu mâinile? Poate sari peste teste? Shazam va testa limitele abilitaților sale cu naivitatea și bucuria unui copil. Însa va trebui sa învețe rapid sa își stapâneasca puterile pentru a face fața confruntarii cu forțele distrugatoare ale dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).

O producție New Line Cinema, cea mai noua aventura din Universul DC Comics, „Shazam!” aduce povestea de început a unui super erou atipic și simpatic, din 5 aprilie pe marile ecrane din toata țara.

Video

Abonează-te la newsletter-ul filmelor bune!

Informaţii săptămânale despre cele mai noi filme. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor