Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

4KIDS

  Accesorii copii, Modă copii
Parter
0760 537 973

4Kids este un magazin pentru copii care oferă o gamă variată de îmbrăcăminte şi încălţăminte casual / smart casual dar nu numai.

Colecţiile noastre de haine Bambolina Baby şi Wooloo Mooloo, apreciate datorită calitătii şi esteticii deosebite, sunt create de designerii spanioli de la KIDS GALERY, pentru un stil modern dar în acelaşi timp practic, în culori vesele şi atractive. Ele sunt grupate pe două sezoane Primavară/Vară şi Toamnă/Iarnă, dar şi pe categorii de vârste, respectiv bebeluşi (0-2 ani), fetiţe şi băieţi (2-14 ani).

4Kids este singurul magazin din România care oferă, în fiecare sezon, întreaga colecţie de încălţăminte pentru copii din piele naturală marca D.D.Step. DDStep este încălţămintea care însoţeşte dezvoltarea copilului de la primii paşi pană la vârsta de 14 ani, acordând o mare atenţie la conformaţia anatomică a picioruselor şi a materialelor folosite pentru protecţia şi dezvoltarea lor corectă.

  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

Oferta deschidere 4Kids

4Kids ţi-a pregătit o super ofertă pentru marea deschidere din Sun Plaza, pe 25 martie: în perioada 25 martie-2 aprilie ai 20% reducere la încălţămintea pentru copii. Nu rata oferta!

25 mart. - 2 apr.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor