Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

AUTOGRAF

  Accesorii, Accesorii copii, Cadouri, Hobby-uri
Etajul 1
0745 503 870

Autograf este un concept unic în România care aduce împreună cele mai prestigioase branduri de papetărie într-un spațiu deosebit. Cu un portofoliu unic de branduri renumite în domeniu, Autograf este dedicat spațiului tău de lucru, oferindu-ți produse sofisticate pentru crearea și accesorizarea biroului ideal.

Credem că pentru cele mai bune rezultate ai nevoie de cele mai bune instrumente. De aceea, Autograf îți oferă o selecție de branduri premium în materie de birotică, papetărie, instrumente de scris, rechizite școlare de top și accesorii pentru computer.

Știm cât de important este să te simți bine când lucrezi, iar spațiul și instrumentele de lucru trebuie să te reprezinte. În magazinele Autograf te încurajăm să experimentezi fiecare produs, pentru a-l găsi pe cel care se potrivește personalității tale. Autograf este un spațiu dedicat omului de business, care apreciază produsele exclusiviste, un spațiu dedicat părinților care doresc să-i ofere copilului școlar rechizite de calitate, un spațiu dedicat celui pasionat de instrumente de lucru sofisticate si rafinate, care dorește să-i surprindă pe cei apropiați oferindu-le cadouri de apreciat. De la produse de papetarie și birotică, până la accesorii pentru computer și birou, Autograf îți îndeplinește dorința pentru calitate și îți oferă articole premium, atât pentru tine, cât și pentru cei dragi.

În magazinele Autograf, brandurile exclusiviste întâlnesc consultanța dedicată, astfel încât tu să reușești să identifici articolele de lucru ideale. Vizita în magazinele Autograf se transformă într-o adevărată experiență, iar actul cumpărării devine dintr-o necesitate o plăcere.

  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

Autograf: Back 2 School

Premii sau reduceri? La Autograf nu trebuie să alegi între reduceri și premii! Ai 40 de lei cadou la fiecare 300 lei cheltuiți, peste 1700 de premii garantate la roata...

9 Aug - 30 Sep

Umple-ţi ghiozdanul cu reduceri!

La Autograf ai 40 de lei cadou la fiecare 300 de lei cheltuiţi în magazin. În plus, mii de premii garantate, la cumpărături de peste 200 lei: ghiozdane şi penare...

12 Aug - 24 Sep

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor