Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

CARTER’S

  Accesorii copii, Cadouri, Modă copii
Parter
0752 246 477

Noi credem că distracția și joaca sunt centrul universului oricărui bebeluș. Credem că imaginația ar trebui să fie neîngrădită, creativitatea încurajată și confortul ar trebui să ocupe un loc suprem. Noi credem în puterea jocurilor, a fidelității și autenticității.

Îmbrăcămintea noastră reflectă aceste convingeri: blugi cu buzunare secrete pentru comori, fuste cu capacitate perfectă de rotire și printuri, broderii și sloganuri care sunt la fel de jucăușe și unice ca și bebelușii care le poartă.

Fondată în 1865, Carter a îmbrăcat generații de copii. Totul a început când William Carter a decis să împletească mănuși în bucătărie. Astăzi, Carter’s este brandul numărul unu pentru copii, care vinde peste 10 produse pentru fiecare copil născut în S.U.A. Avem ca punct de vedere copilul care reflectă istoria și expertiza noastră. Oferim îmbrăcăminte pentru copiii de la nou-născuți până la mărimea de 5 ani: îmbrăcăminte de joacă, accesorii, oferim produse de calitate super-confortabile, ușor de întreținut, adorabile și accesibile.

În 1998, OshKosh a fost numit printre cele mai recente douăzeci de branduri recunoscute pentru calitatea lor. OshKosh B’Gosh a fost plasat pe locul șapte printre mărcile Kodak, Mercedes Benz, Levis, Disney World, Waterford Crystal și Fisher Price Toys, fapt care a ajutat ca OshKosh B’Gosh să devină numărul unu în mărcile pentru copii.

Gama noastră de produse cuprinde: topuri, seturi, body-uri, pantaloni, rochii, blugi, accesorii, bumbacuri, șosete, pantofi, tricouri, hanorace.

–––––––––––––––––––––––––––

Declarația brandului:

Carter’s este cea mai bine vândută marcă de îmbrăcăminte pentru copii mici din America. Bucurându-ne de încrederea a generații de părinți, oferim calitate și valoare într-o gamă completă de haine, cadouri și accesorii pentru bebeluși și copii drăgălași. OshKosh B’gosh este una dintre cele mai apreciate mărci de îmbrăcăminte pentru copii din lume. Stilul care ne caracterizează se bazează pe denim, pe o paletă de culori optimiste și pe o atenție artistică la detalii. Produsele noastre evocă rădăcinile mărcii, adaptându-se totodată printr-un echilibru perfect între calitate, valoare, modă și stilul prietenos pentru copii.

Carter’s este un brand lider în îmbrăcămintea pentru copii mici. Design-urile noastre se bazează pe  calitate și inovație, calități care ne-au câștigat încrederea generațiilor de familii de-a lungul timpului.

Poți conta pe Carter’s, avem noi grijă de micile detalii, astfel încât tu să fii liber să te concentrezi asupra a ceea ce contează cu adevărat: să sărbătorești alături de micuțul tău – îmbrățișările, strângerile la piept, chicotelile și gânguritul său care îți luminează viața.

Viziunea Carter’s:

Copilăria trebuie să fie o sărbătoare, iar imprimeurile colorate și personajele amuzante pe care le concepem sunt inspirate din bucuria și dragostea pe care copiii le aduc în viața noastră. Sărbătorim copilăria oferind bebelușilor, copiilor și familiilor produse atent concepute, materiale de calitate și opțiuni de cumpărare avantajoase.

Ne ocupăm de micile detalii, astfel încât dvs. să vă puteți concentra pe ceea ce contează cu adevărat: să vă bucurați de copilul dvs. – și de îmbrățișările, răsfățările, chicotelile și gângurelile care vă înseninează viața.

OshKosh B’gosh oferă o îmbrăcăminte confortabilă pentru copii, prin stilul propriu care este înrădăcinat în aspectul de denim, o paletă de culori optimiste și o atenție desăvârșită și artistică asupra detaliilor. Este o îmbrăcăminte care combină perfect rădăcinile brandului cu calitatea, valoarea, moda și stilul creat cu gândul la cei mici.

În anul 2005, OshKosh B’gosh s-a alăturat familiei de branduri Carter’s. Împreună, OshKosh B’gosh și Carter’s, sunt două dintre cele mai vechi, mari și recunoscute branduri de îmbrăcăminte pentru bebeluși și copii din America de Nord.

Viziunea OshKosh:

După 117 ani, am decis că nu vom crește mari niciodată. Nu avem nimic împotriva îmbătrânitului. Dar nu vrem să uităm ce am fost odată. Așadar, rămânem credincioși rețetei noastre originale: vom crea în continuare produse excelente, vom pune clientul pe primul loc și vom oferi o valoare justă în fiecare zi. În 2005, OshKosh B’gosh s-a alăturat familiei de mărci Carter. Împreună, OshKosh B’gosh și Carter sunt două dintre cele mai vechi, cele mai mari și cele mai apreciate mărci de îmbrăcăminte pentru bebeluși și copii din întreaga lume. Este vorba de multă istorie – legături de familie și relații de durată cu clienții și povești de o calitate nesfârșită.

De-a lungul timpului OshKosh B’gosh a beneficiat de încrederea a generații de familii și ne dorim ca acest lucru să continue.

  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

Nu exista niciun rezultat.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor