Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

BEL PUNTO NEOFASHION

  Modă bărbați, Modă femei
Etaj 1
031 432 84 65

Cu o istorie de aproape 20 ani în producția de cămăși pentru bărbați și bluze de damă, Neofashion se adaptează stilului casual, office sau de ceremonie. La Neofashion poți alege dintr-o gamă variată de modele și țesături, iar prin proiectul `Made to measure` îți poți face propria camașă din țesătura pe care o dorești și pe dimensiunile date de tine.

Colecțiile Bel Punto cuprind ținute de zi și de seară pentru femei cu personalitate care știu să aprecieze croiala “ca turnată”. Materialele, culorile, designul si mai ales cusătura frumoasă susțin eleganța si feminitatea.

De la rochii de ocazie rafinate și prețioase la ținute de zi chic și elegante (rochii, taioare, bluze, fuste, pantaloni, salopete), Bel Punto iți pune la dispoziție o varietate de modele, potrivite fiecărui moment sau eveniment special din viața ta.

Ținutele Bel Punto celebrează eleganta, bunul gust și stilul unic al fiecărei femei. Bel Punto, produs cu drag in România, pentru tine!

  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

Nu exista niciun rezultat.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor