Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație – 130 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

NOBACCO

  Accesorii, Electronice, Servicii
Etajul 1
0770 314 667

NOBACCO a fost fondata in 2008 si este cea mai importanta companie greceasca producatoare de tigari electronice. Cu o retea ce cuprinde 60 de ramuri si peste 200 de puncte de vanzare raspandite in Grecia, compania a reusit sa joace rolul principal, oferind o gama larga de produse inovative si certificate. Toate acestea au fost realizate cu scopul de a raspandi acest nou trend care castiga treptat increderea a mii de fumatori din intreaga tara.

Viziunea noastra este sa transformam fumatul electronic intr-un nou mod de viata si, in acest fel, sa contribuim la scaderea daunelor produse de fumatul traditional.

Misiunea noastra este sa oferim cele mai bune produse si servicii catre toti aceia care iau in calcul ideea de a renunta la fumatul traditional, adaugand, astfel, un nou capitol povestii lor de viata.

NOBACCO ocupa o pozitie de lider in industria greceasca de tigari electronice datorita faptului ca ofera clientilor sai e-lichide si echipamente pentru fumatul electronic de inalta calitate. Pentru NOBACCO, siguranta si calitatea produselor este de o importanta cruciala. Din acest motiv, compania investeste constant in dezvoltarea unor mecanisme care sa garanteze in viitor producerea si distribuirea de produse conforme cu standardele. In plus, a fost creat un mediu de lucru colaborativ, avand multiple centre de cercetare atat in Grecia, cat si in toata lumea. Prin urmare, toate produsele sunt certificate si sunt insotite de documentatia necesara care atesta faptul ca sunt potrivite pentru uzul si consumul uman.

  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

Nobacco lanseaza Remix Bar!

Nobacco lanseaza Remix Bar! Un concept unic ce aduce e-lichide americane de top pentru delectarea vaperilor din România! Toate brand-urile de e-lichide Remix Juice sunt rezultatul colaborarii dintre Remix Team...

14 Dec - 31 Dec

Nobacco: Black Friday

La Nobacco, de Black Friday, viata are gust mai bun! In perioada 24-26 noiembrie 2017, vino in magazinul nostru Nobacco de la etajul 1 pentru a profita de reduceri de...

24 Noi - 26 Noi

Nobacco: Black Friday Sale

In perioada 24 – 26 noiembrie va asteptam in magazinul Nobacco cu reduceri de pana la 50%!

24 Noi - 26 Noi

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor

Trimite-ne părerea ta despre site completând formularul pentru păreri clienți. Click aici!