Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație – 130 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

ROMANIAN BOUTIQUE

  Accesorii, Cadouri, Decorațiuni, Modă femei
-1

A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi nu s-ar povesti, un magazin românesc care dorea să crească mare. Și a fost întrebat, de unii și alții, ce vrea să se facă atunci când se va face mare. Iar răspunsul său a fost: un magazin care să ducă mai departe tradiția românească. Nimeni nu știa ce înseamnă mai departe, și ce voia acest mic butic.
Dar el știa.

Știa că cei pe care îi va primi și găzdui sub acoperișul său îi vor pune mereu aceeași întrebare despre menirea lui. Într-o zi, după o îndelungată perioadă de gândire, și-a dat seama care este țelul său. Și fiindcă era un butic isteț, și-a luat numele Romanian Boutique, și și-a umplut interiorul cu obiecte tradiționale românești, de la cele mici modele de brelocuri și magneți, până la haine tradiționale și ii, tablouri, produse meșteșugite din lemn, ceramică și sticlă, toate create manual de artizani iubitori de frumos.
De ce a făcut asta, vă veți întreba…

Pentru că Romanian Boutique și-a dat seama că spiritul românesc va rămâne pururea viu dacă e transmis din generație în generație, iar obiectele sale tradiționale vor servi ca adevărate suveniruri ale spiritului românesc. Mai mult, tradiția românească urma să ajungă și pe alte meleaguri, fiindcă nu doar românii au luat acasă obiectele frumoase din magazin, ci și vizitatorii României – turiștii străini – iubitori la rândul lor de frumos și gată să poarte cu ei pe tărâmuri îndepărtate o fărâmă din frumusețea și talentul românesc.

Romanian Boutique nu e singur în această poveste a sa plină de creație tradițional românească, ci ne are pe noi alături: echipa care respectă idealurile acestui magazin și dorește să le transmită tuturor celor care pășesc în magazinul fizic, sau ne accesează acest magazin online. Suntem mereu la dispoziția iubitorilor de frumos care ne vizitează și mereu pregătiți să răspundem tuturor cerințelor.

Voi faceți parte din povestea noastră.
Voi sunteți cei care duceți spiritul românesc mai departe.
Romanian Boutique este onorat de vizita voastră!

  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

Nu exista niciun rezultat.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor

Trimite-ne părerea ta despre site completând formularul pentru păreri clienți. Click aici!