Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație – 130 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

TINKERBELLA

  Jucării, Librarie, Modă copii
Parter
021 780 70 03

Magazinul Tinkerbella aduce un concept nou de magazin tematic in care personajele din povesti prind viata si creeaza o atmosfera de basm. Magazinul ofera carti, jocuri, jucarii si articole tematice pentru copii cu varsta cuprinsa intre 0-14 ani, dar si carti si materiale audio-video si softuri interactive pentru invatarea limbii engleze pentru toate varstele.

Tinkerbella: Tombola de Paşte

Magazinul Tinkerbella te invită să participi la Tombola de Paşte în perioada 15 martie-25 aprilie. Cumpără produse în valoare de minimum 150 lei şi intră în compeţie pentru câştigarea unuia...

15 Apr - 25 Apr

Joacă şi învăţătura deopotrivă

Magazinul Tinkerbella te aşteaptă la joacă şi învăţătura deopotrivă! Cumperi acum 2 cărţi de poveşti în limbă engleză şi primeşti una gratuit. Poţi alege pachete cu Cd-uri audio sau DVD-uri!...

15 Feb - 13 Mar

Reduceri intre 20% si 30%!

In perioada 15 ianuarie – 14 februarie 2016 Magazinul Tinkerbella din complexul comercial Sun Plaza va astepta cu reduceri intre 20% si 30% la produsele selectionate.

15 Ian - 14 Feb

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor de nerefuzat!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale de magazinelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Adresa de email incorecta

Trimite-ne părerea ta despre site completând formularul pentru păreri clienți. Click aici!