Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Sun Challenge 2021

ÎNSCRIE-TE

Despre Sun Challenge

Cauza competitiei

Sun Challenge Vacaresti este un eveniment sportiv de alergare organizat de Sun Plaza în Parcul Natural Văcărești. Vino sa alergi pe cel mai verde traseu din Capitală! Alege una dintre cele trei distanțe, de 5, 10 sau 21 km și înscrie-te la alergare!

Pe 26 septembrie 2021 vom alerga in jurul si in inima unei arii naturale protejate, Parcul Natural Văcăresti. Apropo, știai că în București, în Parcul Natural Văcărești, mai precis, trăiesc vidre? Vidre, țestoase și peste 170 de specii de păsări! Parcul Natural Vacaresti este o zona umeda autentica – vom alerga cu grija si dragoste pentru natura, fara sa abandonam niciun ambalaj sau alt deseu pe traseele de concurs.

Vrei să ajuți vidrele din parc? Contribuția ta de participare și toate contribuțiile celorlați alergători vor merge către Asociația Parcul Natural Văcărești, care va folosi banii în programe de conservare pentru vidre.

Vezi mai jos cum a fost la editia anterioara:

CONTRIBUTII DE PARTICIPARE

EARLY BIRD – PANA PE 31 AUGUST:

  • 80 de lei (pentru proba de 5 km sau 10 km)
  • 90 de lei (pentru proba de 21 km)

LATE REGISTRATION - 1 SEPTEMBRIE - 19 SEPTEMBRIE:

  • 100 de lei (pentru proba de 5 km sau 10 km)
  • 120 lei (pentru proba de 21 km)

Plata contributiei de inscriere pentru persoanele fizice se face prin plata cu cardul urmand pasii din sectiunea de Inscrieri.

ATENTIE: Sectiunea de inscrieri online este valabila doar pentru persoanele fizice, persoanele juridice sunt rugate sa transmita in avans un e-mail catre adresa sunchallenge@decisepoate.ro. Nu se fac inscrieri, plati sau ridicare de kituri in ziua competitiei.

Inscrie-te

Click aici pentru inscriere
AMBASADORI
PARTENERI PREMIUM
PARTENERI
PARTENERI MEDIA
CONTACT

Scrie-ne pentru orice informatie ai nevoie legata de concurs la sunchallenge@decisepoate.ro