Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație – 130 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Termeni si conditii

1. Definitia termenilor si a conditiilor de utilizare
Utilizarea acestui website, precum si continutul si serviciile oferite sunt disponibile pentru folosire numai in termenii si conditiile urmatoare.
Prin accesarea website-ului sau a oricaror pagini din acesta, utilizatorul accepta termenii si conditiile de
utilizare din versiunea curenta. Daca utilizatorul nu este de acord cu vreun termen sau cu toti termenii si
conditiile de utilizare, folosirea acestui website va fi intrerupta. Societate Dezvoltare Comercial Sudului
(SDCS) SRL, in calitatea sa de proprietar al Centrului Comercial Sun Plaza isi rezerva dreptul de a modifica
sau a reinnoi termenii si conditiile oricand fara notificare.

2. Servicii oferite
Centrul Comercial Sun Plaza ofera continutul si informatiile din acest website in scopuri comerciale.
Centrul Comercial Sun Plaza isi rezerva dreptul de a inceta sau de a restrictiona operarea acestui website
si nu are nici o responsabilitate pentru disponibilitatea permanenta neintrerupta sau neafectata a
acestui website si a continutului sau.

3. Scopul folosirii
Continutul si informatiile website-ului se adreseaza utilizatorilor personali, si nu profesionistilor.
Continutul website-ului nu poate fi downloadat, copiat, procesat, modificat sau distribuit in scopuri
comerciale, cu exceptia acelor sectiuni oferite special pentru download-are si definite explicit pentru
acest scop. Utilizatorii pot imprima parti ale website-ului pentru utilizare in scop personal. In niciun caz
website-ul nu va putea fi folosit in mod abuziv.

Societate Dezvoltare Comercial Sudului (SDCS) SRL declara in mod explicit urmatoarele:
– continutul acestui website, reprezentand dar nelimitat la text, imagini, grafice, sunete si layout sunt
proprietatea Societate Dezvoltare Comercial Sudului (SDCS) SRL, proprietarul Centrului Comercial Sun
Plaza.

– numele produselor, marcile inregistrate si/sau numele societatilor promovate pe website reprezinta proprietatea intelectuala a respectivilor detinatori. Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Societate Dezvoltare Comercial Sudului (SDCS) SRL precum si ale partenerilor sai promovati pe website.

Folosirea continutului in alte scopuri decat cele intentionate de catre Societate Dezvoltare Comercial Sudului (SDCS) SRL este interzisa de lege, cu exceptia cazului in care Societate Dezvoltare Comercial Sudului (SDCS) SRL si-a dat in prealabil acordul scris.

– in cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne rezervam dreptul de a anula promotia si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil, despre eroarea aparuta.

– preturile produselor de pe acest website sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe website sunt valabile in perioada de timp mentionata expres si/sau in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

– orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe website se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
4. Garantie si limitarea raspunderii
Acest website reflecta stadiul informatiilor si tehnologiei disponibile la data publicarii. Societate Dezvoltare Comercial Sudului (SDCS) SRL nu poate fi facut responsabil pentru caracterul actual, acuratetea si/sau caracterul complet al continutului.

Societate Dezvoltare Comercial Sudului (SDCS) SRL nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru orice pierdere, dauna, costuri, litigii, pretentii, cheltuieli de judecata, cauzate utilizatorilor, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea prezentelor termeni si conditii.

Utilizatorul ia la cunostiinta faptul ca website-ul reprezinta un mediu general de promovare si informare cu privire la activitatea Centrului Comercial Sun Plaza, iar acesta nu este menit sa angajeze juridic Societate Dezvoltare Comercial Sudului (SDCS) SRL in relatia cu utilizatorii sai (in afara cazului in care se mentioneaza contrariul).

Societate Dezvoltare Comercial Sudului (SDCS) SRL nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru prejudiciile
create ca urmare a nefunctionarii partiale sau totale a website-ului.

5. Drepturile utilizatorilor cu privire la protectia datelor cu caracter personal

Accesarea website-ului implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiile Sun Plaza sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Societate Dezvoltare Comercial Sudului (SDCS) SRL prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). Societate Dezvoltare Comercial Sudului (SDCS) SRL este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest website si se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti prin vanzare, dezvaluire partiala sau inchiriere. Totusi, in baza unor acorduri de confidentialitate, datele cu caracter personal colectate pot fi puse la dispozitia operatorilor de marketing direct care efectueaza diverse actiuni specifice agreate de Societate Dezvoltare Comercial Sudului (SDCS) SRL.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

– dreptul la informare (art.12)

– dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);

– dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);

– dreptul de opozitie (art.15);

– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);

– dreptul de a inainte o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de persoanele inregistrate va fi considerata si va reprezenta consimtamantul expres ca datele personale ale acestora sa fie prelucrate de Societate Dezvoltare Comercial Sudului (SDCS) SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai sus.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, utilizatorii au dreptul a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa Societate Dezvoltare Comercial Sudului (SDCS) SRL, Calea Vacaresti 391, etaj 2, Sun Plaza Center Management, sector 4, Bucuresti.

Societate Dezvoltare Comercial Sudului (SDCS) SRL este inregistrat ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu notificarea nr. 12126.

Trimite-ne părerea ta despre site completând formularul pentru păreri clienți. Click aici!