Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

GLORIA JEAN’S

Restaurant
Parter
0730 944 908

Gloria Jean’s Coffees şi-a început activitatea comercială într-un mic magazin de cafea şi cadouri în Chicago S.U.A., în 1979. Din acel moment Gloria Jean’s s-a dezvoltat ca o companie de cafea gourmet şi specialităţi de cafea de-a lungul anilor.

În 1986 pentru a satisface cererea ascendentă Gloria Jean’s a început să francizeze către terţe persoane. În anii ’80, Gloria Jean’s Coffees a fost vândută lui Deidrich Coffees Corporation. Deidrich Coffees Corporation a contribuit mult la transformarea Gloriei Jean’s într-o Companie Internaţională de Franciză.

În februarie 2005 cel mai puternic francizat din Australia a cumpărat brand-ul. Astăzi, Gloria Jean’s Coffees a devenit unul din procesatorii şi comercianţii de vârf ai specialităţilor de cafea. Gloria Jean’s achiziţionează doar 2% din cele mai bune boabe de cafea Arabica culese în întreagă lume. Procesele de prăjire şi aromatizare sunt realizate în Australia cu cele mai moderne tehnologii.

În anul 2014 Retail Food Group, marea companie australiană deţinătoare şi dezvoltatoare de sisteme de franciză în domeniul alimentar, a achiziţionat drepturile de proprietate intelectuală la nivel mondial pentru Gloria Jean’s Coffees.

Astăzi, cafenelele Gloria Jean’s au peste 400 de magazine în Australia şi încă 300 în alte 39 de ţări din întreaga lume.

Gloria Jean’s Coffees România

Veniţi să descoperiţi cafeaua despre care n-aţi ştiut până acum că vă place atât de mult. În coffee-shop-urile noastre vă oferim un ambient comfortabil unde vă puteţi bucura de cafeaua preferată. Colecţia de cafele Gloria Jean’s este, de asemenea, disponibilă pentru cine şi le doreşte acasă.

Dragostea ta pentru cafeaua gourmet şi gustul tău desăvârşit ne face să încercăm tot timpul să fim mai aproape de tine!

  • ATM
  • Lift
  • Parcare
  • Scara Rulanta
  • Taxi
  • Toaleta
  • Travelator

Nu exista niciun rezultat.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor din Sun Plaza!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale restaurantelor şi cafenelelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor