Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație – 130 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Extindere Sun Plaza

Ai fost alături de noi, zi de zi, timp de 6 ani. Ne-ai spus povești, ne-ai împărtășit dorințele, ai îmbrățișat ineditul, ne-ai învățat că shopping-ul se face cu zâmbetul pe buze și că pauzele de cumpărături se petrec cel mai bine alături de oameni dragi, la o cafea bună și poate chiar un prânz delicios.

Iar noi ne-am străduit să te răsplătim cu cele mai apreciate branduri, cu oaze de relaxare și distracție, cu evenimente unice, filme bune și oferte personalizate.

Am investit viziune și entuziasm ca tu să te simți așa cum meriți ori de câte ori pășești într-unul din cele 150 de magazine și restaurante, într-una din cele 15 săli de cinema sau în food court-ul cu 1200 de locuri de taifas și voie bună.

Dar a sosit momentul să îți oferim mai mult, mai bine, mai frumos, mai inteligent. De aceea, am dat startul unui proiect menit să îți depășească așteptările: remodelarea Sun Plaza.

Și nu mică îți va fi mirarea la finalul acestei aventuri, căci vei descoperi 40 de noi branduri, extinderea și relocarea câtorva dintre magazinele tale preferate, noi căi de acces și o reconfigurare strategică a culoarelor pietonale.

Nu spunem că va fi ușor, nu spunem că va fi lipsit de peripeții. Dar promitem că, la final, ne vom bucura împreună de un Sun Plaza așa cum ai visat.

Rămâi alături de noi!

Trimite-ne părerea ta despre site completând formularul pentru păreri clienți. Click aici!