Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Oferte

Vă așteptăm la mall-ul Sun Plaza cu multe reduceri, oferte și promoții.

Martie la Cupio

Martie este luna în care sărbătorim femeia și frumusețea ei, cu oferte speciale în magazinul Cupio! În perioada 1-31 martie te așteptăm să ne treci pragul pentru a te bucura...

1 mart. - 31 mart.

Magic Gel Effect

Lacurile de unghii Magic Gel Effect de la Gerovital Beauty au performanță ridicată și aspect de gel, fără lampă UV. Alege 2 culori preferate si primesti cadou un TOP COAT  cu aspect...

12 feb. - 8 mart.

Prelungește starea de bine cât mai mult

Vino la Sofiaman să găsești îmbrăcăminte de casă confortabilă și pijamale pentru un somn odihnitor. Până pe 8 martie, te poți bucura de 10% discount la articolele pentru femei.

26 feb. - 8 mart.
Perioadele de reduceri se numără printre preferatele doamnelor și domnișoarelor de pretutindeni. In mall-ul Sun Plaza din București veți găsi campanii de reduceri, oferte și promoții pe parcursul întregului an. Vă invităm să urmăriți secțiunea de oferte a site-ului nostru sau să vă înscrieți la newsletter pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi oferte și promoții prezente în mall-ul Sun Plaza.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor din Sun Plaza!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale restaurantelor şi cafenelelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor