Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Oferte

Vă așteptăm la mall-ul Sun Plaza cu multe reduceri, oferte și promoții.

30% Reducere la 4F

30% Reducere la toate produsele* *Reducerea nu include colecția JUNIOR AW22, RL9SS22 și colecția AL Essentials din sezonul 2022. *Consultați termenii și condițiile pentru detalii.

8 aug. - 16 aug.

Sale la Penti

La Penti ai acum Super Promotie – cumperi cu pana la 70% reducere! Campania este activa in perioada 05.08.2022- 10.09.2022.

5 aug. - 10 sept.

Produsul lunii august

În luna august, la KitchenShop găsești tava grill „Noble” de la Zokura, antiaderentă și ușor de curățat, la preț special pentru membrii KitchenShop Club. Află mai multe aici:

1 aug. - 31 aug.
Perioadele de reduceri se numără printre preferatele doamnelor și domnișoarelor de pretutindeni. In mall-ul Sun Plaza din București veți găsi campanii de reduceri, oferte și promoții pe parcursul întregului an. Vă invităm să urmăriți secțiunea de oferte a site-ului nostru sau să vă înscrieți la newsletter pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi oferte și promoții prezente în mall-ul Sun Plaza.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor din Sun Plaza!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale restaurantelor şi cafenelelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor