Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Noutati

Află primul noutăţile!

Taguri populare

Sun Talks Live

❤️ Yolanda Crețescu, psihoterapeut  | Anxietatea în situații de criză. Sfaturi pentru toată familia. 🏠  Diana Mihăilă, blogger, specialist în soluții de organizare a casei  | Învață să îți organizezi eficient casa. ✨  Daiana Anghel, consultant de beauty  |  Rutina de îngrijire a tenului.  

26.05.2020
Citeste tot articolul

Poveşti din lumea lui Sunny

Timp de patru săptămâni, în fiecare duminică, de la ora 11:00, naratorii noștri au citit povești fascinante care ne țin #impreunaltfel. Așa că, dacă ai între 3 și 12 ani,  hai să călătorim împreună în lumea personajelor captivante alături de Sunny și prietenii de la Corint Junior!

Citeste tot articolul

Tu ce-ai scrie într-un Jurnal de Senzație?

Intâmplările voastre amuzante, ciudate, inedite și neașteptate le-am transformat în episoade animate și le-am publicat pe pagina de Facebook Sun Plaza. Totul a început cu postarea Dariei: Și am continuat așa:

10.05.2020
Citeste tot articolul

Black Sea Voyage, Colectia Meli Melo Paris Spring/Summer 2020

Una dintre componentele Black Sea Voyage este stilul Boho Chic, o constanta a colectiilor Meli Melo Paris, in care bluzele din matase cu imprimeuri viu colorate sunt insotite de coliere statement, masive, la baza gatului sau delicate, lungi, de bratari argintii si aramii, bentite si accesorii pentru par din strasuri...

13.03.2020
Citeste tot articolul

Sun Plaza vine în mod constant în întâmpinarea clienților săi cu spectacole, concerte și fel de fel de evenimente relaxante, amuzante și utile. Găsiți aici toate noutățile : campaniile promoționale, colecțiile noi din magazine și surprizele pe care le punem la cale pentru tine.

Seminarii cu noutăți din domeniul nutritiei, evenimente surpriză pentru copii, cele mai noi tendințe în modă, aplicate în colecțiile magazinelor prezente în centrul comercial Sun Plaza, campanii sociale precum și informații despre ofertele sezoniere vă sunt prezentate într-un format simplu, plăcut și atractiv.Vă așteptăm cu drag pentru câteva momente de relaxare și bucurie în care sperăm să scăpați de grijile cotidiene, înlocuindu-le cu zâmbete și voie bună.