Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Evenimente

Destinaţie de distracţie

Program actualizat Sun Plaza

Odată cu ridicarea stării de urgență, mai multe magazine din Sun Plaza s-au redeschis. Aici găseşti programul actualizat în timp real. #impreunainsiguranta #nevedemcugrija Hypermarket Cora 08:00 – 22:00 Supermarket Bebe Tei...

15 Mai - 15 Iun

Sun Talks Live cu Yolanda Crețescu, Diana Mihăilă și Daiana Anghel

După o lungă perioadă de izolare, provocările cu care ne confruntăm pot fi supărătoare. Seria de workshop-uri Sun Talks își continuă misiunea de a încuraja cunoașterea altfel, numai că în...

23 Mai - 6 Iun
11:00 - 12:30

dm se redeschide!

Din dorința de a fi cât mai aproape de dumneavoastră, începând din 15.05.2020, drogheria dm din Sun Plaza se va redeschide cu un program zilnic, de luni până duminică: 10:00-20:00.

15 Mai - 1 Iul

Urmărim întotdeauna să oferim clienților Sun Plaza cele mai plăcute experiențe, motiv pentru care, săptămânal, mall-ul nostru vă întâmpină cu un nou eveniment. Spectacolele și concertele organizate în incinta mall-ului se adresează atât copiilor cât și adulților.

Târgurile cu specific tradițional sau cu ocazia sărbătorilor, atelierele și spectacolele pentru copii, concertele unde vă veți bucura de cele mai în vogă hit-uri ale momentului, campaniile dediate relaxării domnilor, cu temă sportivă sau jocuri pe calculator, proiectele sociale prin care investim în binele comunității, și nu în ultimul rând evenimentele având ca temă sănătatea și frumusețea, dedicate doamnelor, sunt create din dorința noastră de a vă oferi momente relaxante, pline de bună dispoziție și zâmbete.

Vă așteptăm cu mic cu mare să vă bucurați de surprizele pregătite !

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor