Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Servicii oferite

Telerenta – inchiriere echipamente electronice

Telerenta este singura platformă de închiriere echipamente electronice destinată utilizatorilor casnici din România.

Telerenta este o soluție alternativă la achiziția de echipamente electronice cu plata integrală pe loc sau în rate și se adresează tuturor celor interesați de tehnologie, dar care nu au posibilitatea de a o accesa și celor interesați să testeze și să utilizeze cele mai noi echipamente electronice.

Care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentrru a închiria cu succes un echipament electronic din Sun Plaza:

1. Alegi device-ul pe care dorești să îl închiriezi de pe telerenta.ro;
2. Îl ridici de la box-ul de la nivelul -1, lângă scările rulante care coboară din Green Atrium, mai precis de la Farmacia Dr. Max;
3. Îl folosești, apoi îl returnezi la fel de ușor la aceeași locație din Sun Plaza!
Citeste tot

Dulapuri depozitare

Scapă de grija bagajelor și fă-ți sesiunea de cumpărături mai ușoară! Cum? Foarte simplu! De acum te poți bucura de dulapuri pentru depozitare. Serviciul este gratuit, se află la etajul 1, lângă Info Point, și tot ce trebuie să faci este să folosești tichetul eliberat de aparat, ce conține un cod QR! Accesează link-ul: https://www.sun-plaza.ro/regulament-dulapuri-qr-code/ și vezi detaliile din regulament! 😍

Citeste tot

Taxi

Sfaturi pentru clienţii Taxi
Ghidul clientului Taxi
Ghid PMB

Primăria Municipiului Bucureşti pune la dispoziţia clienţilor taxi mai multe modalităţi de contact în vederea înaintării de reclamaţii sau sesizări. În acest scop îi puteţi contacta: *telefonic (021.9752); *în scris, către Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti, la adresa Aleea Şuter, nr. 21, sector 4, Bucureşti.

Citeste tot

Carucioare pentru Copii

Carucioarele pentru copii sunt disponibile pentru utilizare gratuită. Vă rugăm să vă adresaţi biroului de informaţii de la etajul 1.

Citeste tot

Spalatorie Auto

Maşina ta se curată în timp ce îţi faci cumpărăturile. Pentru mai multe informaţii, spălătoria Diamond Car SPA situată la nivelul -2 al parcării, vă stă la dispoziţie.

Citeste tot

ATM si Schimb Valutar

Dristor Exchange : Nivelul 1, zona de food court

Tavex: Parter, zona centrala

Există 4 ATM-uri situate în Sun Plaza:

  • 1 BCR ( parter)
  • 2 Raiffeisen Bank (unul la etajul 1 și unul la parter)
  • 1 Credit Europe Bank (etajul 1)
Citeste tot

Curatatorie

5 a sec Sun Plaza – curăţătorie ecologică situată la parterul centrului comercial Sun Plaza.

Citeste tot

Punct de informare

La biroul relaţii cu clienţii amplasat la etajul 1, reprezentanţii noştri sunt la dispoziţia vizitatorilor în intervalul 10:00 – 22:00.

Citeste tot

Clinica si Servicii Medicale

Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA vă oferă servicii de policlinică, laborator, imagistică, spital, maternitate si celule stem. Locatie: Parter Telefon: 021 9268.

Citeste tot

Wi-Fi

Te poti conecta pe reteaua Wi-Fi *SunPlaza.

Citeste tot

Loc de joaca pentru copii

Pe Esplanada Nord, la intrarea din Calea Vacaresti vei gasi atat locul de joaca pentru copii cat si splash pad-ul special amenajat pentru distractia din timpul verii.

Citeste tot

Metrorex

Accesul catre si din statia de metrou Piata Sudului se face pe la nivelul -1 al centrului comercial Sun Plaza. Pentru informatii referitoare la trasee si orarul de functionare al metroului, accesati www.metrorex.ro.

Citeste tot

Cameră „Mama şi copilul”

Unde: lângă fiecare din cele 4 toalete din Sun Plaza de pe parter şi etaj. Toate unităţile sunt utilate cu masă de înfăşat, chiuvetă şi utilităţi, iar cea de pe parter, dintre magazinele Stradivarius şi Tamaris conţine pe lângă cele de bază şi o toaletă şi canapea.

Citeste tot

Parcare auto (2000 locuri)

Acum poți plăti parcarea și prin card contactless. Primele 2 ore sunt gratuite.

Regulament parcare cu plata Sun Plaza.

Hărți parcare Sun Plaza

Citeste tot

Spaţii de relaxare

Lucrările de extindere Sun Plaza au fost însoțite și de o acțiune de reîmprospătare a design-ului. Creațiile grafice realizate de Peter Kogler, un artist austriac cu recunoaştere internatională, mobilierul modern şi calitatea finisajelor au creat o atmosferă relaxantă în centrul comercial.

Citeste tot

Cărucioare cu locuri pentru copii

Usor de transportat pentru parinti, comode pentru copii, carucioarele cu locuri pentru copii sunt disponibile pentru utilizare gratuită. Vă rugăm să vă adresaţi biroului de informaţii de la etajul 1.

Citeste tot

Parcare pentru biciclete

Puteti gasi rasteluri stradale pentru biciclete atat pe esplanada nord cat si pe esplanada sud.

Citeste tot