Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație – 130 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Despre Sun Plaza

Despre Sun Plaza

Sun Plaza este un proiect aflat in proprietatea S IMMO AG.

Deschis în Februarie 2010, Sun Plaza vine în întâmpinarea clienților cu trei abordări distincte: cumpărături de bază (hipermarket, magazine de bricolaj și electrocasnice), zonă de lifestyle, cu prezențe de top din domeniul fashion (ancore pe suprafață medie și mare, precum și magazine ale mărcilor internaționale), precum și o zonă de divertisment și petrecere a timpului liber. Toate aceste ingrediente sunt îmbinate în rețeta succesului Sun Plaza, centrul comercial dominant din partea de sud a Bucureștiului.
Dispusă pe trei etaje deasupra Centrului Comercial, clădirea de birouri Sun Offices oferă spații de birouri clasa A, cu o suprafață închiriabilă de peste 10.000 mp.

Despre S IMMO AG

S IMMO AG (Bloomberg: SPI.AV, Reuters: SIAG.VI) este listată la Bursa din Viena din anul 1987, fiind cea mai veche companie de investiții imobiliare din Austria. Compania este un investitor pe termen lung în proprietăți rezidențiale, birouri, hoteluri și spații comerciale în Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Croația, Ungaria, România și Bulgaria.

Sun Plaza Blue Atrium

Trimite-ne părerea ta despre site completând formularul pentru păreri clienți. Click aici!