Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Noutati

Află primul noutăţile!

Taguri populare

Reducerile racoroase de vara rasar in sud!

Magazinele din Sun Plaza au pregătit o mulţime de reduceri şi surprize pentru clienţi în această vară. Nu rata ocazia de a te bucura de oferte de până la 70% reducere.

08.07.2022
Citeste tot articolul

Petrecerea campionilor la Game World

Sâmbătă, 25 iunie ești invitat la PETRECEREA CAMPIONILOR de la Game World Sun Plaza, iar invitatul special este Alex Velea! Va fi un show extraordinar cu muzică, distracție, specialități culinare și multe alte surprize. Vino să-l cunoști și pe campionul Helmut Duckadam, care va fi prezent în sala de jocuri!

22.06.2022
Citeste tot articolul

De Ziua Soarelui, fericirea răsare în Sud!

Pe 21 Iunie, de Ziua Soarelui, când totul strălucește mai frumos, galbenul e culoarea care te premiază!  Ce trebuie să faci ca să câștigi? Vino la Sun Plaza îmbrăcat în culoarea galben sau achiziționează un obiect vestimentar în aceeași culoare (nu uita de bonul fiscal doveditor!), prezintă-te la standul de...

20.06.2022
Citeste tot articolul

Bubble Parade

De 1 iunie Sun Plaza te așteaptă, alături de cei mici să sărbătorim cea mai frumoasă zi, dedicată lor!  Nu mai sta pe gânduri și hai cu mic cu mare la evenimentul Bubble Parade să ne distrăm, alături de numere de magie.  Sunny nu va lipsi de lângă noi și...

27.05.2022
Citeste tot articolul

Sun Plaza vine în mod constant în întâmpinarea clienților săi cu spectacole, concerte și fel de fel de evenimente relaxante, amuzante și utile. Găsiți aici toate noutățile : campaniile promoționale, colecțiile noi din magazine și surprizele pe care le punem la cale pentru tine.

Seminarii cu noutăți din domeniul nutritiei, evenimente surpriză pentru copii, cele mai noi tendințe în modă, aplicate în colecțiile magazinelor prezente în centrul comercial Sun Plaza, campanii sociale precum și informații despre ofertele sezoniere vă sunt prezentate într-un format simplu, plăcut și atractiv.Vă așteptăm cu drag pentru câteva momente de relaxare și bucurie în care sperăm să scăpați de grijile cotidiene, înlocuindu-le cu zâmbete și voie bună.