Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Noutati

Află primul noutăţile!

Taguri populare

Educaţia o descoperi altfel: un pic mai la îndemână

Am adunat cele mai bune oferte într-un târg educaţional mai aproape de tine pentru că se apropie iarăşi, cu paşi mici şi repezi, perioada „back to school”. Şi, odată cu ea, dar la fel de importante, şi momentele „after school”. Ca de obicei, Sun Plaza încearcă să îţi facă viaţa...

01.08.2019
Citeste tot articolul

Cora: Targ de artizani

In perioada 24 – 30 iulie 2019, intre orele 8:30 – 21:30, in zona raionului gastronomic din cora se desfasoara Targul de artizani.

23.07.2019
Citeste tot articolul

Bucură-te de o vară prelungită de reduceri uriaşe!

În perioada 15 iulie – 15 august 2019 magazinele din Sun Plaza au pregătit o mulţime de reduceri şi surprize pentru clienţi. Nu rata ocazia de a te bucura de oferte de până la 70% reducere. Vezi aici toate ofertele!

01.07.2019
Citeste tot articolul

Sun Challenge 2019: alearga in singurul parc natural dintr-un mediu urban din tara!

Ne pregatim pentru cea de-a doua editie Sun Challenge! Noutatea din acest an: pe 28 septembrie dam startul la 3 distante de concurs si introducem proba de semimaraton! Traseul de 21 de km va fi parcurs in buna parte prin inima Parcului Natural Vacaresti, pe poteci de trail. Asadar, vom...

14.06.2019
Citeste tot articolul

Sun Plaza vine în mod constant în întâmpinarea clienților săi cu spectacole, concerte și fel de fel de evenimente relaxante, amuzante și utile. Găsiți aici toate noutățile : campaniile promoționale, colecțiile noi din magazine și surprizele pe care le punem la cale pentru tine.

Seminarii cu noutăți din domeniul nutritiei, evenimente surpriză pentru copii, cele mai noi tendințe în modă, aplicate în colecțiile magazinelor prezente în centrul comercial Sun Plaza, campanii sociale precum și informații despre ofertele sezoniere vă sunt prezentate într-un format simplu, plăcut și atractiv.Vă așteptăm cu drag pentru câteva momente de relaxare și bucurie în care sperăm să scăpați de grijile cotidiene, înlocuindu-le cu zâmbete și voie bună.