Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil
Participă la sărbătoarea noastră cosmică şi descoperă fiecare colţ de galaxie în universul de senzaţie Sun Plaza.
Pământul gigantic
Intrare, Esplanada Sud
Cu o formă elipsoidală, planeta noastră are o circumferinţă de circa 40,000 kilometri. De ziua noastră, te invităm să o descoperi la o mărime impresionantă: 6 metri diametru.
Expoziţie spaţială Lego
Parter
Dă curs pornirii creative cu o mini-expoziţie de machete Lego, reprezentând unele dintre cele mai cunoscute navete din istoria explorării spaţiale.
O călătorie VR în spaţiu
Zona centrală, etajul 1
Cu simulatorul pentru jocuri VR eşti mai aproape de emoţia explorării spaţiului. Vino să experimentezi o lume care sfidează gravitaţia şi pregăteşte-te de o experienţă memorabilă.
Luna uriaşă
Zona restaurantelor, etajul 1
Cu un diametru de circa ¼ din cel al Pământului, Luna este cel mai mare satelit natural din sistemul nostru solar. Puteţi admira Luna într-o formă 3D supradimensionată chiar aici, în Sun Plaza, în zona restaurantelor.
Planete supradimensionate
Zona centrală, etajul 1
Învăţăm de mici despre minunăţiile sistemului nostru solar, dar de câte ori am avut ocazia să ne uităm la planete de aproape? Descoperă soarele şi cele 8 planete expuse la înălţime şi luminate 3D.
Expoziţia Institutului Astronomic
Zona centrală, etajul 1
Descoperă instrumentele de calcul ale Institutului Astronomic şi află cum se stabileşte traiectoria misiunilor spaţiale. Interacţionează cu câteva dintre cele mai puternice telescoape pentru amatori din România, deţinute de Astroclubul Bucureşti.
În perioada 17 aprilie - 27 mai, faci cumpărături de 120 lei pe un singur bon, pe care îl înscrii la Info Point şi intri în cursa pentru cele 12 premii ce constau într-o sesiune de shopping de 1200 lei.

Regulament concurs