Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

300 de vieți au fost salvate prin Campania „Dăruiește timp, donează sânge!”

Ediția din 2016 a Campaniei „Dăruiește timp, donează sânge!” s-a desfășurat pe pacursul a trei zile, în perioada 3-5 septembrie. Donatorii au fost întâmpinați în cadrul unui centru mobil complet echipat, amplasat la intrarea principală în Sun Plaza, în care recoltarea de sânge a fost realizată de către personalul specializat de la CTS București, precum și în două cabinete special amenajate în policlinica Regina Maria din Sun Plaza.

„Din experiența celor peste 10 ani de implicare activă în transformarea sistemului transfuzional național, românii devin donatori de sânge atunci când conștientizează importanța celor 450 ml de sânge donat, când au acces ușor la procesul de recoltare și când prima donare este o experiență plăcută. Acestea sunt cele trei elemente pe care le-am avut în vedere și în campania «Dăruiește timp, donează sânge!», realizată împreună cu Sun Plaza. Fiecare campanie, fiecare prim donator, fiecare persoană transformată în donator fidel salvează vieți, creează comportamente responsabile și ne aduc mai aproape de atingerea situației firești în care sistemul transfuzional poate să furnizeze, fără dificultate, sânge spitalelor”, a declarat Anca Ștefan, Președinte Asociația React.

Campania „Dăruiește timp, donează sânge!” a ajuns deja la cea de-a treia ediție și continuă să atragă tot mai mulți donatori. Comparativ, la ediția precedentă au fost înregistrare 98 de persoane, dintre care 70 au donat o cantitate totală de 31,5 litri de sânge, care a ajuns la aproximativ 210 pacienți.

Despre Sun Plaza
Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent, proiectul este administrat de CBRE România. Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza oferă peste 140 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zonă dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată. Sun Plaza deţine o suprafaţă închiriabilă de 81.000 m² şi peste 210.000 de m² suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite şi dispune de o legătură excelentă la sistemul de transport public cu acces direct la reţeaua de metrouri, autobuze şi tramvaie. Legătura cu staţia de metrou Piaţa Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o ofertă comercială diversificată.

Despre CBRE Group
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firmă de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzand afiliaţii). CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau inchirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.cbre.ro.

Despre Asociația React
Asociația React este o organizație neguvernamentală ce participă semnificativ la dezvoltarea celor patru piloni ai unei comunități prospere: sănătate, educație, economie socială și dezvoltare comunitară. Suntem printre cele mai premiate organizații neguvernamentale din România, cu 17 premii de excelență naționale și internaționale. Implementăm proiecte integrate, care produc schimbări majore în viața oamenilor prin sprijin competent și implicare activă. În cei zece ani de la înființare, am contribuit la schimbarea vieții unui număr de aproximativ 200.000 de români și am salvat peste 250.000 de vieți omenești.
www.asociatiareact.ro www.facebook.com/asociatiareact