Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

400 de vieți pot fi salvate prin Campania „Dăruiește timp, donează sânge!”

Din cele 207 persoane care s-au prezentat la punctele de recoltare sanguină, în urma verificărilor și a analizelor medicale 160 au fost declarate apte pentru donare. În total s-au recoltat 72 litri de sânge, cantitate suficientă pentru a ajuta 400 de pacienți internați în spitalele bucureștene, care au nevoie de produse sanguine pentru a supraviețui.

Ediția din 2017 a Campaniei „Dăruiește timp, donează sânge!” s-a desfășurat pe parcursul a trei zile, în perioada 19-21 mai. Donatorii au fost întâmpinați în cadrul unui centru mobil complet echipat, amplasat la intrarea principală în Sun Plaza, unde recoltarea de sânge a fost realizată de către personalul specializat de la CTS București, precum și în două cabinete special amenajate în policlinica Regina Maria din Sun Plaza.

Campania „Dăruiește timp, donează sânge!” a ajuns deja la cea de-a patra ediție și continuă să atragă tot mai mulți donatori. Comparativ, la ediția precedentă au fost înregistrare 167 de persoane, dintre care 120 au donat o cantitate totală de 54 litri de sânge, care a ajuns la aproximativ 300 de pacienți.