Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Aventuri cu dragonul Sunny: „A fost odată un castel”

A fost odată un castel” este o poveste ce surprinde plăcut micii spectatori, atrăgându-i prin interactivitate şi unicitate. Împreună cu protagoniştii, copiii vor înălţa cel mai colorat castel.
Build your dragon” este un atelier unic în care învăţăm să construim propriul dragon. Alături de prietenii de la Tekoneko,vom folosi unelte neconvenţionale, vom lucra în echipă şi vom da frâu liber imaginaţiei.

 1. Spectacol teatru interactiv: “A fost odată un castel”
  • actorii Teatrului Ion Creangă: Carmen Palcu Adam şi Cătălin Frasinescu
  • regizor: Daniela Andrei
  • o producţie Kidsi Boom
  • Durată: 45 min.

  Să construieşti un castel poate fi o joacă interesantă şi prietenoasă, mai ales, când, din echipă fac parte o prinţesă frumoasă şi un prinţ vesel.

  Actorii Teatrului Ion Creangă, Carmen Palcu şi Cătălin Frasinescu, îi invită pe cei mici la spectacolul “A fost odată un castel”, o producţie a Companiei de teatru Kidsi Boom. O poveste plină de umor, în care o prinţesă se hotareste să-şi construiască un castel multicolor. Cum lucrul acesta se dovedestea a fi dificil, aceasta cere ajutorul unor meşteri zidari. La interviu se prezintă un prinţ vesel dar puţin priceput, aducând cu el multe cărămizi colorate. Încercarea lor de a-şi construi singuri un castel va da naştere unei serii de întâmplări haioase. Frumosul castel se va ridica la final, numai cu ajutorul copiilor din public.

  Jumătate joacă, jumătate realitate, spectacolul transmite copiilor două idei generoase, munca în echipă şi imaginaţia pot duce la realizarea celor mai măreţe planuri.

 2. Workshop creativ: “Build you dragon”
 3. Obiectivul principal al workshopului este promovarea spiritului de echipă, învăţarea prin joc şi accesul copiilor la inovaţie. Cum? Confectionandu-şi o jucărie de plus exact aşa cum îşi doresc, alegând forma, culoarea, personalizand-o cu nasturi, funde, panglici, fulgi, mărgele şi cu alte zeci de decoraţiuni ingenioase.

  Alături de traineri specializaţi, copiii îşi dau frâu liber imaginaţiei şi descoperă tehnici noi de construcţie. Ineditul acestui workshop, “Build you dragon”, constă în oportunitatea oferită copiilor, de a trece prin mai multe procese decizionale şi de a folosi unelte neconvenţionale.

Cine are curaj să lipsească de la o asemenea provocare?

Program:

 • 11:00 – 11:20 Sunny şi Bibi, joacă şi distracţie
 • 11:20 – 12:00 „A fost odată un castel” – spectacol teatru interactiv
 • 12:00 – 13:00 Build your dragon – workshop creativ
 • Te aşteptăm sâmbătă, 19 martie – ora 11:00, la distracţie!