Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Accente feminine – mânecile raglan

LA FEMME
30 aug. - 9 sept.

Noi, femeile, suntem incredibile, senzaționale. Ne place să ne jucăm cu accente, cu artificii, să avem acel ceva care să ne pună în valoare. Un astfel de exemplu: forma mânecilor unei rochii.
Croiala și amplitudinea mânecilor pot schimba impresia artistică a unei ținute. Mai exact, ele pot avantaja sau dezavanjata o femeie. Pot armoniza proporțiile unor umeri ori prea înguști, ori prea lați, pot echilibra niște șolduri rubensiene, pot masca un corp nu foarte elansat. Doar de tine depinde.
Află că niște mâneci înțelept alese pot crea efecte speciala pentru o siluetă androgină, dar unele prea bufante pot arăta brațele pline și mai pline.
Accente feminine
Primele zile de septembrie au nevoie de accente feminine marcante. De croieli vedetă și de mâneci care să îți dea aripi. Stiliștii La Femme România îți sugerează să optezi pentru rochii sau bluze cu mâneci clopot, cu mâneci raglan sau gen aripă de liliac.
Arată cu măsură
Primele zile de toamnă ne lasă să ne bucurăm de căldură și ne permit să ne arătăm încă umerii, brațele. Așa că, nu ezita: continuă să porți bluze “cold shoulder” – care au acea mânecă desprinsă din cusătură în partea de sus a umărului. Tot așa, alege mâneci trei sferturi sau în formă de lalea.
Fii creativă! Toamna poate curge pe gustul tău. Te așteptăm în magazinul La Femme România ca să descoperi noutățile de toamnă.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor din Sun Plaza!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale restaurantelor şi cafenelelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor