Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

BLACK SEA VOYAGE. Startul vacantei, cu REDUCERI.

MELI MELO PARIS
2 iul. - 31 iul.
Parter

Meli Melo Paris da startul reducerilor de vara pentru colectia sezonului, Spring/Summer 2020, incepand de joi, 2 iulie. Asadar, anul acesta vacanta incepe cu reduceri, cu dor, visare si multe amintiri aduse in prezente de dorinta de a calatori din nou, de a trai vara in culori. Asa ca, Meli Melo Paris propune sa ne facem bagajele, sa alegem o destinatie sigura si sa traim in echilibru cu natura si tot ceea ce ne inconjoara, responsabil si frumos!

In magazine, reducerile aplicate la accesoriile de sezon, sunt de pana la 50%, dupa cum urmeaza: genti- 30%, accesorii pentru par- 30%, bijuterii fantezie- 50%, articole vestimentare- 50%, curele, esarfe & ceasuri- 50%.

Reducerile de sezon vor viza si magazinele Meli Melo Deco. Accesoriile pentru casa vor beneficia de reduceri de pana la 50%, aplicabile diverselor decoratiuni, dar si pieselor de mic mobilier, care vor avea reduceri aplicate de 20%.

Reducerile se vor aplica progresiv, incepand cu 2 iulie, pana la finalul verii, noile procente urmand a se comunica ulterior.

Oferta promotionala se aplica la produsele semnalizate, in limita stocului, in tot lantul de magazine Meli Melo Paris. Nu se cumuleaza cu alte oferte.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor din Sun Plaza!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale restaurantelor şi cafenelelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor