Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

„A Cup of LOVE” by ZVON Café

ZVON CAFE
13 feb. - 24 feb.
Etajul 1

Zvon Café România revine şi anul acesta cu seria de evenimente “A Cup of LOVE”, desfăşurate în perioada 11-24 februarie 2017, în toate locaţiile din ţară.

În datele de 14 şi 24 februarie 2017, Cupidon revine în locaţiile Zvon Café să răspândească mesaje de dragoste tuturor îndrăgostiţilor şi să le ofere surprize inedite. Pentru o experienţă senzorială completă, am pregătit o iubire nouă – Elixir of love şi o dragoste intensă – Amarena, my love.

O altă surpriză este prăjitura tematică acestei ocazii, o inimă dulce, disponibilă în două variante (ciocolată sau căpşuni), ce completează armonia aromelor şi a sentimentelor încercate de sărbătoarea dragostei. Aromele predominante sunt cele de trandafir, ciocolată şi cireşe Amarena, încununate cu multă iubire. Noile preparate sunt special create pentru sărbătoarea dragostei, în ediţie limitată, la preţuri de care o să te îndrăgosteşti.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor din Sun Plaza!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale restaurantelor şi cafenelelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor