Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Ecco: Salutare rază de Soare!

ECCO
25 apr. - 31 mai
Parter

După vremea rece şi ploioasă din ultima vreme, sperăm ca de 1 Mai să putem spune: Salutare rază de Soare!

În minivacanţa de 1 Mai să nu-ţi fie frică să faci o declaraţie de dragoste accesoriilor luminoase şi colorate, pentru că în acest sezon culoarea puternică este cea mai uşor de abordat tendinţă. Soarele galben şi cerul albastru influenţează exploziile de culoare din moda sezonului primăvară/vară 2017, dar şi din noua colecţie de accesorii ECCO.

Aşa cum naturii îi place să amestece lucrurile şi să ofere variaţie pentru exaltare, la fel fac şi designerii noştri. Diversivitatea este evidentă în noua gamă de accesorii ECCO oferite în acest sezon.

Noua colecţie îşi schimbă direcţia spre o femintate mai blândă şi mai viu colorată. Marcat de tivuri cu margini ondulate şi combinat cu nuanţe puternice, aspectul noilor genţi ECCO defineşte un nou lux. Face ca accesoriile simple, dar colorate, să aducă un dram de glamour oricărei ţinute.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor din Sun Plaza!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale restaurantelor şi cafenelelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor