Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

LEVI’S® X PEANUTS® Levi’s® și Snoopy devin sportivi în vara 2020

LEVI'S
1 aug. - 30 sept.
Parter

Levi’s® a făcut din nou echipă cu Peanuts pentru o ediție specială a colecției de vară 2020 Levi’s® x Peanuts®. Cu focus pe numeroase tricouri și hanorace – dar și pe un trening inspirat din versiunea Levi’s® vintage sport din 1984 – colecția de vară 2020 Levi’s® x Peanuts® prezintă un tablou cu grafice cu Snoopy, direct din echipa lui Charles Schulz. Ilustrând momentele marca Peanuts, Snoppy este surprins în diferite ipostaze cum ar fi: returul unei serve la tenis, șutul unei mingi de fotbal, întrecerea cu prietenul său Woodstock, saltul în aer pe placa de skateboard sau mersul pe bicicletă, pe lângă alte activități sportive.

Pe lângă item-urile cu graficele individuale, colecția prezintă și tricouri de fotbal unisex, un set de pălării cu două fețe cu grafice cu Snoopy sau hanorace supradimensionate la baza gâtului, într-o serie de culori statement cum ar fi: galben-auriu, roșu-fuchsia sau verde-ferigă. Clasicul tricou alb co-branded cu logo este nelipsit din colecție și îl arată pe Snoopy ce se întrece cu Woodstock peste clasicul logo sport Levi’s®. Colecția de vară 2020 Levi’s® x Peanuts® prezintă colaborarea perfectă pentru oricine preferă să îmbine sportul cu o stare de joc, spirit și nostalgie.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor din Sun Plaza!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale restaurantelor şi cafenelelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor