Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Noua colecţie ECCO BACK TO SCHOOL

ECCO
22 aug. - 1 oct.
Parter

Anul acesta, şcoala va începe mai devreme, iar clopoţelul nu va mai suna ca de obicei pe 15 septembrie, ci pe data de 11 septembrie 2017. Aşadar, ECCO a pregătit deja noua colecţie BACK TO SCHOOL, ce oferă un climat optim şi un confort maxim pe tot parcursul orelor de clasă.

ECCO vă propune să uitaţi de grijile începutului noului an şcolar, pentru că acum confortul şi funcţionalitatea vin înfăşurate într-un design elegant, creând astfel încălţămintea care poate şi va merge peste tot alături de copii.

În ciuda vârstei lor, fetiţele se îngrijesc foarte mult de felul cum arată, formându-şi rapid o opinie despre ceea ce le place şi vor să poarte. Pantofii ECCO pentru fetiţe le permit acestora să se mişte în voie, să aibă o ţinută stilată şi plină de culoare, în timp ce se bucură de confort pe tot parcursul zilei.

Băieţii în schimb, vor să rămână băieţi, indiferent de vreme şi de trendurile din modă! Ei preferă funcţionalitatea în locul modei. De aceea, ECCO a lansat o nouă colecţie de sneakerşi în care funcţionalitatea întâlneşte stilul modern.

Noua colecţie se găseşte deja în magazinul ECCO din Sun Plaza.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor din Sun Plaza!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale restaurantelor şi cafenelelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor