Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Promo iarna la Meli Melo

MELI MELO
3 ian. - 31 ian.
PARTER

Meli Melo Paris da startul reducerilor de iarna pentru colectia sezonului, fall/winter ‘20-‘21, incepand din primele zile ale noului an.

In magazine, reducerile aplicate la accesoriile sezonului, sunt de -50%, dupa cum urmeaza: genti & portofele, rucsacuri, accesorii pentru par, bijuterii fantezie, articole vestimentare, curele, esarfe & ceasuri si altele.

Reducerile vizeaza si magazinele Meli Melo Deco. Accesoriile pentru casa beneficiaza de reduceri de pana la -50%, aplicabile diverselor decoratiuni, dar si pieselor de mic mobilier, care au preturi cu 20% mai mici.

Reducerile se vor aplica progresiv, incepand cu 2 ianuarie, pana la finalul lunii, noile procente urmand a se comunica ulterior.

Oferta promotionala se aplica la produsele semnalizate, in limita stocului, in tot lantul de magazine Meli Melo Paris . Nu se cumuleaza cu alte oferte.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor din Sun Plaza!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale restaurantelor şi cafenelelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor