Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Promoții fără precedent la AC & CO

AC & CO
2 dec. - 31 dec.
Etajul 1

Cu ocazia deschiderii magazinului, în perioada 2 – 31 decembrie 2017, la AC & CO poți achiziționa o Jachetă stofă și un costum complet (sacou și pantalon) la numai 1.159 lei.

Campania este valabilă numai pentru jachetele din stofă și costumele Altynildiz Classics. Clienții noștri pot achiziționa în locul produselor specificate: paltoane, jachete din stofă sau trenciuri. Pentru costumele cu vestă AC se va percepe o taxă de 100 de lei, pentru costumele Limited și Condura, 200 lei, iar pentru costumele cu vestă Limited, 300 lei. Pentru paltoanele, jachetele de stofă și trenciurile Limited se va percepe o diferență de 75 lei. Această ofertă nu se poate combina cu o altă campanie promoțională.

Compania AC Fashion Retail SRL își rezervă dreptul de a face orice fel de modificări la conținutul campaniilor promoționale în legătură cu produsele din ofertă.

Abonează-te la newsletter-ul ofertelor din Sun Plaza!

Vei primi săptămânal, cele mai bune oferte ale restaurantelor şi cafenelelor din Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor