Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Evantaie din flori la Floral Expo din Sun Plaza

Timp de o zi, pe 8 aprilie, în locul special amenajat din Sun Plaza, fiecare echipă de designeri va folosi diferite sortimente de flori pentru a aduce la viață cate un evantai uriaș (care va depăși 2 m în diametru) și va încerca să câștige marele premiu oferit de Sun Plaza. Verdictul îl va da Adela Pârvu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri de interior din România.

Evantaie din flori create de 3 echipe de designeri florali

Echipa designerilor de la ”enRose”, condusă de Adina Filculescu, te va introduce într-o atmosferă japoneză, locul ideal pentru servit ceaiul și citit un roman cu samurai. Atracția centrală a acestui spațiu este un evantai impresionant realizat integral din flori naturale, integrat într-un décor specific din Țara Soarelui Răsare.

Alexandru Dadoo își va conduce echipa de stiliști de la „Maison Dadoo”. Vor realiza împreună un evantai industrial, confecționat din metal și flori în nuanțe vibrante, cum ar fi violet, grena, verde, grej și negru.

Cea de-a treia echipă de designeri va recrea un peisaj dintr-o pădure fermecată. Evantaiul imaginat de Mihaela Gunta și designerii de la ”The Wedding Company” va fi alăturat unor accesorii de modă, cum sunt pantofii, pălăriile ori poșete realizate în aceeași tematică.

Concursuri în Sun Plaza și pe pagina de FaceBook

Pe 8 aprilie, te invităm la Sun Plaza să asiști la întreg procesul de creare a decorurilor florale impresionante și să-i încurajezi pe stiliștii care vor fi trup, suflet și imaginație pe durata orelor de concurs. Exponatele vor ramâne aici până pe 24 aprilie.

Partipă la concursurile organizate pe Facebook și Instagram și poți fi răsplătit cu aranjamente florale special concepute de către echipele de competitori!