Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Ajutor, vine Valentine’s Day!

SUN PLAZA
11 feb. - 15 feb.
Parter
17:00 - 21:00

Avem o veste bună și una și mai bună. Luna aceasta, toată atenția merge către iubire, pentru că V-Day ne amintește să sărbătorim ceea ce contează cel mai mult. Vestea și mai bună este că ți-am pregătit tot ce ai nevoie pentru a-ți surprinde jumătatea.

În perioada 11-13 februarie nu ai cum să nu treci pe la Sun Plaza pentru a te bucura de una dintre super experiențele care te așteaptă între orele 17:00-21:00.

  • vei primi un ghid amuzant care te va ajuta să alegi cadoul cel mai potrivit în funcție de personalitatea iubitei/iubitului;
  • după ce ai ales cadoul, noi îl completăm cu încă un cadou personalizat și super inedit!

Vino la standul “Ajutor, vine Valentine’s Day” și povestește-ne ce i-ai cumpărat, iar noi îți oferim gratis încă un cadou creativ, astfel:

– pe 11 februarie, expertii de la Societe Gourmet îți vor pregăti o ciocolată personalizată pentru jumătatea ta.
– pe 12 februarie, ai ocazia să îi oferi un cadou pe care îl va păstra pentru totdeauna. Ilustratoarea -Raluca Gheorghe va face pe loc un desen cu povestea momentului în care v-ați cunoscut!
– pe 13, cu o zi înainte de ziua cea mare, ai ocazia să îi faci o serenadă! Da, da, o serenadă digitală! Alex Ștefănescu te așteaptă la stand, cu o chitară și cu mult talent, să îți creeze pe loc un cântecel-declarație de iubire!

De Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie, tot ce ai de făcut e să te bucuri de povestea ta de dragoste. De restul, ne ocupăm noi. Ia-ți jumătatea de braț și vino la Sun Plaza să sărbătorim iubirea cu muzică live, într-o seară magică, alături de trupa Freestay. Începând cu orele 19:00, invitații se vor bucura de o atmosferă romantică, în acordurile cântecelor interpretate din inimă, pentru inimă, de Florin Ristei și trupa sa.

Cum să îți asiguri locul? Vino în perioada 11-13 februarie la standul Ajutor, vine Valentine’s Day, între orele 17:00 – 21:00. Primii 30 de îndrăgostiți care ajung la stand vor beneficia de locuri pe scaune, în primele rânduri. Să înceapă luna iubirii!

Sărbătoarea iubirii continuă cu planificarea sărbătorii de Dragobete, dar și a începutului primăverii și perioadei dedicate femeilor (1-8 martie). Pe 15 februarie, este organizată o Roată a Norocului în dragoste, cu mesaje amuzante și cadouri-surpriză din partea retailerilor Sun Plaza.

Dacă te gândești că anul acesta vei avea cel mai tare Valentine’s Day, ai dreptate. Te așteptăm cu drag.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor