Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Cel mai mare eveniment de construcție LEGO® al anului: LEGO® NINJAGO™!

SUN PLAZA
13 oct. - 15 oct.
Parter

Faci parte din Clubul Părinților care nu merg desculți în casă? Ai un copil pasionat de LEGO®? Adu-l la cel mai mare eveniment de construcție LEGO al anului: LEGO® NINJAGO™.

Pe 13, 14 și 15 octombrie, Sun Plaza devine cartierul general LEGO NINJAGO. Vor fi premii la fiecare oră și toți participanții vor fi răsplătiți pentru eforturile lor deosebite cu o minifigurină NINJA.
Cu un pic de antrenament și multă ambiție, orice copil poate fi un adevărat maestru NINJA. Singurul lucru pe care trebuie să îl facă este să treacă de cele cinci misiuni. Iată ce presupun acestea:

MISIUNEA 1 : Construcția contratimp
Copiii își vor putea construi singuri propriile reptile. Și, cum distracția e și mai mare atunci când există o competiție, doar primii trei constructori vor putea avansa la următoarea misiune!

MISIUNEA 2 : Demonstrează-ți îndemânarea!
De această dată, misiunea este pentru doi jucători. Aceștia trebuie „să zboare” prin „jungla orașului” fără să atingă obstacolele de pe traseu.

MISIUNEA 3 : Dovedește-ți simțurile!
Cei mici trebuie să ghicească ce armă se află în fiecare spațiu. Fără să se uite. Oare câți dintre ei își vor putea da seama cărui personaj îi aparține fiecare armă?

MISIUNEA 4 : Ajută la construcția mozaicului!
Obiectivul acestei misiuni este acela de a completa mozaicul cu ajutorul celor 10 cărămizi. Trebuie, însă, să aibă grijă să le plaseze exact acolo unde este locul fiecăreia.

MISIUNEA 5 : Construiește un vehicul potrivit pentru un NINJA!
Orice ninja are nevoie de un vehicul pe măsură. De aceea, ultima misiune presupune construirea unui supervehicul NINJA. În plus, dacă cei mici își expun construcția în zona special amenajată, participă la tombola specială și pot câștiga seturi LEGO NINJAGO.

Pentru pasionați este important de știut: pe 28 septembrie s-a deschis în Sun Plaza cel mai mare magazin LEGO din România (peste 200mp).

Te asteaptă premii la fiecare oră și toți participanții vor fi răsplătiți pentru eforturile lor deosebite!

*Limita inferioară de vârstă este de 1,5 ani. Copilașii între 1,5 ani și 4 ani vor fi redirectionați către zona specială LEGO DUPLO.
*Pentru zona LEGO NINJAGO și LEGO Friends limita de vârstă este 4 – 16 ani.

Fă-ți antrenamentul înaintea evenimentului: Gamehub.legoninjagomovie.com!

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor