Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Esti Extra aproape de Muzeul Colectiei Tale

SUN PLAZA
18 mai - 1 iul.

Sun Plaza anunță deschiderea înscrierilor pentru Muzeul Colecționarilor, ce va avea loc în intervalul 6-19 septembrie 2021, în incinta centrului comercial din București

  • 4 colecții private vor fi expuse în centrul comercial, în septembrie 2021
  • Parte a proiectului Pop-Up Museums, expoziția va putea fi vizitată gratuit de către clienții Sun Plaza

Sun Plaza anunță deschiderea înscrierilor pentru Muzeul Colecționarilor, proiect ce se va desfășura în perioada 6-19 septembrie 2021, în incinta centrului comercial din București. Muzeul Colecționarilor încheie seria Pop-Up Museums 2021, prin care Sun Plaza își propune să aducă și anul acesta, muzeele mai aproape de bucureșteni.

Muzeul Colecționarilor reprezintă o premieră și reunește într-o expoziție creată de la zero de către Sun Plaza, membrii comunității, colecționari amatori sau profesioniști, oferindu-le ocazia să își expună curiozitățile și obiectele cu valoare culturală. Astfel, în cadrul unei ediții unice și originale, aceștia își vor putea prezenta colecțiile pe care le-au adunat cu pasiune.

Pentru a se înscrie, doritorii sunt invitați să intre, până pe dată de 1 iulie, pe site-ul www.sun-plaza.ro/muzee și să completeze formularul dedicat. Un juriu va analiza fiecare propunere și va selecta cei 4 câștigători, care vor fi anunțați pe 8 iulie. Aceștia vor avea ocazia să își vadă colecțiile expuse în centrul comercial, în intervalul 6-19 septembrie, și se vor putea bucura, astfel, de recunoașterea publicului larg.

Colecțiile expuse vor fi supuse votului publicului, pe pagina de Facebook SUN Plaza, iar cea care înregistrează cele mai multe aprecieri va fi premiată cu 5.000 de Lei.

La fel ca celelalte inițiative din cadrul proiectului Pop-Up Museums 2021, și Muzeul Colecționarilor va putea fi vizitat gratuit, de către clienții centrului comercial Sun Plaza.

Mai multe detalii pe www.sun-plaza.ro/muzee

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor