Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Extra apropiere de Institutul Astronomic

SUN PLAZA
15 oct. - 29 oct.
Sun Atrium

Sun Plaza aduce poveștile a trei muzee într-o serie de expoziții neconvenționale!

  • Sute de exponate de la Muzeul Căilor Ferate Române, Muzeul Parfumului și de la Institutul Astronomic al Academiei Române vor putea fi admirate în centrul comercial
  • Expozițiile vor fi organizate în august, septembrie și octombrie și vor putea fi vizitate gratuit!

Pop-up Museums va marca o premieră în octombrie. Pentru prima dată în istoria Institutului Astronomic al Academiei Române, vor fi scoase în exterior exponate pentru a fi prezentate la Sun Plaza. Se va întâmpla în perioada 15 – 29 octombrie, când cei care vin în centrului comercial vor putea descoperi în zona Sun Atrium cele mai importante instrumente folosite de-a lungul timpului pentru studierea cerului, dar și poveștile fascinante ale oamenilor care le-au folosit.

Vizitatorii vor putea afla, printre altele, că pe domeniul din parcul Carol s-au făcut primele fotografii din lume ale planetei Pluto pe care le-a folosit inclusiv NASA sau că acolo se fac calcule de precizie folosite în misiunile de explorare a spațiului.

CONCURS!

Și pentru că există multe alte muzee care merită vizitate, Sun Plaza invită vizitatorii să le descopere, și să participe la o tombolă. Toți cei care vin la Info Point cu un bilet de la orice muzeu din București vizitat în perioada în care se desfășoară Pop Up Museums vor putea câștiga unul din cele trei Extra Kituri ale Turistului ce vor fi oferite prin tragere la sorți, în noiembrie. Detalii pe https://www.sun-plaza.ro/muzee.

 

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor