Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

EXTRA apropiere de Muzeul de Telecomunicatii

SUN PLAZA
10 mai - 23 mai
PARTER SUN ATRIUM

Sun Plaza continuă cu cea de a doua editie din seria expozițiilor neconvenționale cu Muzeul de Telecomunicatii

Seria de expoziții neconvenționale Pop Up Museums va continua la Sun Plaza, în perioada 10-23 mai (Parter, Sun Atrium), cu poveștile echipamentelor de telecomunicații pe care românii le-au folosit de a lungul a peste 100 de ani. Nu întâmplător există un muzeu cu această tematică pe care Sun Plaza a ales să îl aducă în atenția publicului.

Vizitatorii vor redescoperi în cadrul expoziției telefoanele și radiourile de pe vremea bunicilor, dar și echipamente de comunicații folosite în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și multe altele. Expozitia este gratuita.

Și pentru că există multe alte muzee care merită vizitate, Sun Plaza invită vizitatorii să le descopere, și să participe la o tombolă. Toți cei care vin la Info Point cu un bilet de la orice muzeu din București vizitat în perioada în care se desfășoară Pop Up Museums vor putea câștiga unul din cele trei Extra Kituri ale Turistului ce vor fi oferite prin tragere la sorți. Detalii pe https://www.sun-plaza.ro/muzee.

Muzeul Municipiului Bucuresti: 22 februarie-7 martie

Muzeul de Telecomunicatii: 10-23 mai

Muzeul Aviatiei: 5-18 iulie

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor