Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Extra apropiere de Muzeul Parfumurilor

SUN PLAZA
7 sept. - 20 sept.
Parter

Sun Plaza aduce poveștile a trei muzee într-o serie de expoziții neconvenționale!

  • Sute de exponate de la Muzeul Căilor Ferate Române, Muzeul Parfumului și de la Institutul Astronomic al Academiei Române vor putea fi admirate în centrul comercial
  • Expozițiile vor fi organizate în august, septembrie și octombrie și vor putea fi vizitate gratuit!

Seria de expoziții neconvenționale Pop Up Museums continua la Sun Plaza cu poveștile unor parfumuri celebre, un fragment dintr-o colecție privată ce dezvăluie o istorie a frumosului și eleganței. În perioada 7 – 20 septembrie, 400 de sticluțe delicate, cu forme atipice, decorate cu mărgele, picturi sau broderii metalice, creații cu tradiție globală, dar și exponate românești, vor fi expuse în Sun Plaza.

Micile recipiente aparținând Muzeului Parfumului din Capitală păstrează viu un univers cu povești mai noi sau mai vechi despre personaje cunoscute, povești de iubire, evenimente sau perioade importante și așteaptă să fie descoperite de publicul larg.

CONCURS!

Și pentru că există multe alte muzee care merită vizitate, Sun Plaza invită vizitatorii să le descopere, și să participe la o tombolă. Toți cei care vin la Info Point cu un bilet de la orice muzeu din București vizitat în perioada în care se desfășoară Pop Up Museums vor putea câștiga unul din cele trei Extra Kituri ale Turistului ce vor fi oferite prin tragere la sorți, în noiembrie. Detalii pe https://www.sun-plaza.ro/muzee.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor