Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Hai la joacă pe săturate! Începe săptămâna distracţiilor pentru copii

SUN PLAZA
28 mai - 4 iun.

Recreația mare a început! Te așteptăm la Sun Plaza pentru 8 zile de distracție garantată cu fluturi vii și milioane de baloane de săpun

Noi nu sărbătorim Ziua Copilului pe 1 iunie, ci le oferim celor mici nu mai puțin de 8 zile de distracție cum nu s-a mai văzut. Da, da, exact așa!

În perioada 28 mai – 4 iunie, Sun Plaza devine cel mai atractiv loc din întreg orașul, transformându-se într-un adevărat tărâm de divertisment și voie bună. Startul se dă pe 28 mai cu Parada baloanelor de săpun – Bubble Parade – eveniment care are loc, în același timp, în 100 de orașe din 50 de țări. (http://bubbleparade.org)

Într-un cadru de poveste, imaginația copiilor va prinde contur atunci când își vor face apariția două personaje pe picioroange care vor face baloane uriașe de săpun. Cei mici vor primi sticluțe și baghete cu soluție ”magică” pentru a le ține isonul maeștrilor de ceremonie. Astfel, milioane de baloane de săpun, care mai de care mai colorate, se vor ridica spre cer în intervalul 11:00-12:30, la intrarea principală din Sun Plaza, pe Esplanada Sud.

Însă acesta este doar începutul distracției. Între 1 și 4 iunie, de la 12:00 la 20:00, în Sun Plaza are loc o expoziție inedită de fluturi vii. Lăsați liberi într-un cort special amenajat, zeci de fluturi colorați vor putea fi observați cum zboară și cum mănâncă, vor putea fi luați în mână, așezați pe haine sau chiar pe năsucuri drăguțe de copii. Curioșii care vor intra în cortul cu pricina, vor primi o mulțime de informații interesante despre viața fluturilor.

Iar asta nu e tot! Pe 3 și 4 iunie, între orele 14:00 și 18:00, în cadrul unor ateliere tematice, cei mici vor afla cum să recicleze și să refolosească hârtia, cartonul, sticlele etc., învățând să creeze din acestea jucării sau obiecte decorative folositoare. ”Taxa” de intrare constă în aducerea unui kg de hârtie sau 5 sticle de plastic pe care prichindeii le vor lăsa în două urne mari amplasate la intrarea în zona atelierelor.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor