Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

La Târgul copilăriei, jucăriile vechi şi noi îţi împletesc curiozitatea cu nostalgia!

SUN PLAZA
23 mai - 5 iun.
Parter

Sun Plaza invită bucureștenii într-o călătorie în lumea jucăriilor de altă dată. Peste 500 de jucării din anii 1930 – 1980 adunate de Asociația Muzeul Jucăriilor vor fi expuse în perioada 23 mai – 5 iunie, în centrul comercial. ­

Păpușa Barbie românescă, figurinele și animalele din cauciuc, rățoiul Donald, jocurile „Păcălici” sau “Nu te supăra frate”, mașinuțele, tractoarele și motocicletele din metal, titirobilul și titirezul, toate vor putea fi admirate în 20 de vitrine în Sun Plaza. Ele au fost achiziționate și adunate din toate colțurile României, în ultimii 40 de ani, de Asociaţia Muzeul Jucăriilor.

Evenimentul va cuprinde și un târg de jucării unice pentru cei mici. Expozanți ca Art of PlayMicoStoreLudensMaimutzeria Tiara vor aduce Ziua Copilului în realitatea contemporană oferind celor mici  o varietate de obiecte distractive cum ar fi: animăluțele croștate, jucăriile din lemn și jucăriile educative. Părinții le vor putea cumpăra din Sun Plaza, în perioada 23 – 26 mai.

Atât târgul, cât și expoziția oferită de Asociația Muzeul Jucăriilor vor avea loc la parterul centrului comercial, în zona Sun Atrium. Ambele vor fi deschise publicului în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Te aşteptăm să-ţi iei copilăria la plimbare, un pic altfel!

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor