Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Mentori seniori pentru adulţi în devenire

SUN PLAZA
17 dec. - 31 dec.

Pantofii aceștia sunt de piele? Dar puloverul, e de lână? Ce fel de piele? Ce fel de lână? Mâncare dietetică la masa de Crăciun?

Cum ar fi dacă de sărbători, în loc de toate necunoscutele, ai primi numai răspunsuri? Crăciunul acesta, la Sun Plaza, te invităm să îi lași pe cei în vârstă să te ghideze în căutarea cadourilor perfecte!

Trei vloggeri vor da startul cu live-uri făcute chiar la shopping, în Sun Plaza. Alături de mentorii lor seniori vor împărtăși din secretele unor cumpărături făcute cu iscusință. Urmărește-i și tu pe pagina de Facebook Sun Plaza și află secretele unor alegeri înțelepte!

Iar dacă și tu crezi că pierdem foarte mult când uităm să ne ascultăm bătrânii, trimite un sms cu textul SINGUR la numărul 8844 și donează. Ajutorul tău se va duce către probabil cea mai importantă sursă de cunoaștere.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor