Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Natura Urbană răsare în SUD, la Flower Expo

SUN PLAZA
31 mart. - 14 apr.
10:00-22:00

Natura Urbană răsare în SUD, la Flower Expo, in Sun Plaza

 

  • Expoziția florală este la a XII-a ediție și poate fi vizitată în perioada 31 martie – 14 aprilie

 

  • Tema expoziției este „Natura Urbană”, iar vizitatorii sunt invitați să tranziteze grădinile cu aspect industrial, care oferă prilejul unei experiențe imersive și cadre perfecte pentru poze.

Flower Expo, unul dintre evenimentele cu tradiție al centrului comercial SUN PLAZA, ajunge la cea de a XII-a ediție, anul acesta sub conceptul „Natura Urbană”. Mallul își invită vizitatorii să interacționeze cu grădina în stil industrial timp de două săptămâni, în perioada 31 martie – 14 aprilie 2023.

Expoziția florală este formată exclusiv din decorațiuni naturale care se remarcă prin experiența senzorială unică a sutelor de flori și specii de plante și atrage interesul vizitatorilor prin culorarea, parfumul și tematica aranjamentelor florale.

Anul acesta, evenimentul a fost organizat in colaborare cu specialistii florariei Iris.

„SUN PLAZA este un centru comercial care le permite tuturor vizitatorilor să se bucure de un moment plăcut cu ceilalți, să se simtă fără griji într-un spatiu plin de frumusete. De-a lungul timpului, am creat o legătură emoțională cu cei care vin regulat la noi și, în semn de apreciere, ne dorim să venim mereu către ei cu experiențe inedite și memorabile, iar Flower Expo aducelaolalta toti iubitorii de frumos si de natura .” 

„Natura Urbană” poate fi explorată în trei zone distincte, tranzitabile, imersive, care permit vizitatorilor să realizeze fotografii instagramabile.

Zona 1 – Labirint format din cinci cadre – acest decor combină aranjamentele florale naturale  cu panouri transparente și suspendate care se succed asemenea unui labirint.

Zona 2 – Tunelul de flori permite accesul chiar în interior și combină florile cu luminile arhitecturale.

Zona 3 – Grădina botanică hexagonală – această construcție este formată din pereți îmbrăcați în fire textile și flori naturale, are două căi de acces simetice și lumini care completează ambientul.

Expoziția poate fi vizitată gratuit, în orele de program ale centrului comercial, de luni până duminică, in intervalul orar 10:00 – 22:00.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor