Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

„Orchestra de sticlă” aduce rafinamentul muzicii clasice în Sun Plaza

SUN PLAZA
1 sept. - 30 sept.
Etajul 1

Sun Plaza găzduiește o nouă manifestare de artă contemporană, aducând pentru vizitatorii săi, în perioada 1-30 septembrie, o expoziție interactivă de excepție, „Orchestra de sticlă”.

Instalația a fost creată de artista Iulia Năstase și a fost arătată până acum exclusiv iubitorilor de muzică participanți la acțiunile Festivalului George Enescu de anul trecut. Lucrarea constă în 30 de instrumente de sticlă în mărime naturală care formează o orchestră pe care publicul o poate “dirija” cu ajutorul unei instalații multimedia.

Instalația va fi expusă la etajul 1 al centrului comercial, într-un nou spațiu care va face loc creației. Expoziția va debuta chiar în ziua începerii Festivalului George Enescu, din dorința ca vizitatorii Sun Plaza să ia contact cu rafinamentul muzicii clasice și atmosfera de inspirație din cadrul evenimentului.

Expoziția „Orchestra de sticlă” urmează seria interacțiunilor de calitate pe care Sun Plaza o dorește cu publicul său, oferindu-i expunere la forme inedite de cultură si divertisment.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor