Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Pedalăm spre fapte bune pentru copiii cu autism!

SUN PLAZA
17 dec. - 18 dec.
Parter
14:00 - 20:00

În preajma sărbătorilor de iarnă, pe 17 si 18 decembrie, la Sun Plaza, pedalăm pentru a dărui ore de terapie copiilor ce suferă de autism! Pentru susținerea cauzei Asociației Help Autism, vedete, bloggeri, persoane publice vor pedala fiecare timp de 30 de minute în centrul comercial, pe o bicicletă statică, așezată în zona intrării principale.

Campania de responsabilitate socială „Pedalăm spre fapte bune” pentru Asociația Help Autism are drept scop ajutorul financiar oferit familiilor ce se confruntă cu această problemă, precum și conștientizarea în rândul comunității asupra nevoii de recuperare și integrarea copiilor cu autism în societate.

Cei care vor vizita centrul comercial Sun Plaza în zilele de 17 și 18 decembrie, între 14:00-20:00, vor avea ocazia să facă parte din galeria bicicliștilor spre fapte bune: Gianina Corondan, Bogdan Alexandrescu (Chef Dexter), Sânziana Negru, Paul Georgescu (cel mai rapid român care a traversat Canalul Mânecii fără costum de neopren) și mulți alții.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor