Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Pedalează înapoi în timp la expoziția de biciclete vintage

SUN PLAZA
12 mai - 28 mai
Parter

Este timpul să vorbim despre biciclete! Dar nu despre orice fel de biciclete, ci despre câteva modele de colecție. În perioada 12-28 mai, Sun Plaza găzduiește cea mai originală expoziție de biciclete vintage, fiecare având la bază o poveste.

Printre cele 20 de super biciclete expuse, toate în condiție originală, se regăsesc modele precum:
Scapin Competițione din 1979 – un vehicul cunoscut pentru eleganța și perfecțiunea lui, renumit printre colecționarii din întreaga lume,
Chesini Model X Uno 1983 o bicicleta foarte rară, fabricată dintr-un oțel extrem de ușor, un must have pentru fiecare pasionat sau entuziast de ciclism de epocă,
Tommasini Model Super Prestige 1987 – un model rutier de curse fără compromisuri.

Toate aceste bijuterii pe două roți, plus o serie de tricouri purtate de diverși cicliști la diferite competiții, îi vor impresiona chiar și pe cei mai pretențioși road bikeri. Cele 20 de modele, extrem de valoroase, nu pot fi atinse de vizitatori, ci doar privite.

Sâmbătă, 13 mai, în cadrul expoziției va fi o sesiune de live painting pe bicicletă. Bicicleta pictată va fi oferită ca premiu în concursul organizat pe pagina de FaceBook Sun Plaza.

Așadar, urmează două săptămâni interesante pentru toți cunoscătorii și pasionații de biciclete! Dacă ești unul dintre ei, vino și ”Pedalează înapoi în timp”!

Eveniment FaceBook.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor