Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Petrecem un nou început, într-o notă diferită!

SUN PLAZA
22 mart. - 25 mart.
Etajul 1

Un nou nivel de posibilități, de senzații și experiențe este ceea ce vă propunem pentru perioada 22-25 martie, odată cu încheierea procesului de remodelare.

Cum vă vor fi stimulate senzațiile la nivelul următor?
Un moment impresionant și super modernist de vioară, acrobații extreme, show-uri spectaculoase de dans susținute de trupele Spanish Sun Dance Group și Quick Change Duo.

Pentru cei dornici de mai puțin dinamism, primăvara își va întinde frumusețea în zonele romantice din Expoziția de flori. Experiența de a găti cu flori, alături de cea care a adus în prim-plan conceptul, este doar una dintre propunerile prin care înțelegem că viața este făcută din momente simple, de bucurie autentică.

Sun Plaza te invită astfel într-un spațiu amplu, deschis senzorialului și ineditului, ca o adevărată “destinație de senzație”.

22 martie = Petrecere de proporţii!
Ritmuri însorite, acrobaţii inedite şi multe surprize. Scena de la etajul 1, zona restaurantelor, va fi ocupată de artişti internaţionali pregătiţi cu numere nemaivăzute în care muzica, luminile, dansul şi reprezentaţiile vor propulsa distracţia la un nou nivel.

22-25 martie = Fiţi pe fază pentru Lucky Hours
Timp de patru zile, oricine are o pungă de cumpărături în mână, devine „ţinta” premiilor oferite spontan. O simplă întâlnire cu statuia vivanta sau mimul Sun Plaza vă poate încărca bagajele cu un cort pliabil şi multe alte premii. În plus, dacă participaţi la tragerea la sorţi, puteţi câştiga un Smart Samsung TV LED.

24 martie = Începe workshop-ul de gătit cu flori!
Fata care găteşte cu flori ne va învăţa un alt mod de a ne raporta la flori. Înscrie-te şi tu pe sun-plaza.ro/gateste-cu-flori!

22 martie – 6 aprilie = Flower Expo
Sun Plaza înfloreşte în cadrul expoziţiei anuale de flori, expoziţie ce aduce primăvara în prim-plan.

Te aşteptăm!

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor