Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. OK

Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Portret de școlar: Începe şcoala cu bucurii de pus în ramă

SUN PLAZA
11 sept. - 13 sept.
Parter
11.00-17.00

Prima zi din anul școlar este probabil ziua pe care copiii o așteaptă cu cea mai mare nerăbdare. Își pregătesc ghiozdanul, hăinuțele, uniforma dacă e cazul, pantofii noi, zâmbetele largi și merg să își reîntâlnească, după trei luni de vacanță, colegii. Sunt numai buni de fotografiat! Tocmai pentru că sunt atât de frumoși și bucuroși, Sun Plaza vrea să le ofere o amintire din prima zi de școală.

În perioada 11-13 septembrie, între orele 11.00-17.00, Cristian Șuțu de la www.fotounion.ro își va muta studioul în Sun Plaza și va face fotografii profesioniste gratuite tuturor elevilor din clasele I-XII, în proiectul ”Portret de școlar”.

În studioul amenajat la parterul centrului comercial, în apropierea intrării principale, din Esplanada Sud, va fi creat cadrul perfect pentru fotografii profesioniste. Toate fotografiile realizate în cele trei zile vor fi postate pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Totodată, în cadrul acestui proiect sunt invitați și 32 de copii din programul „A doua șansă”. Aceștia, asistați de Organizația Salvați Copiii, vor beneficia de o vizită în Sun Plaza și vor primi, pe lângă ședința foto, un ghiozdan și un set de rechizite, dar și un prânz într-un restaurant din centrul comercial.

Și tu poți ajuta acești copii! Când vii în Sun Plaza să cumperi rechizite pentru copilul tău, ia câteva în plus pentru copiii de la „A doua șansă”, apoi lasă-le la Info Point (etajul 1). Sun Plaza le va trimite către Organizația Salvați Copiii.

Beneficiarii sunt copii sau tineri care nu au fost înscriși niciodată la școală sau care au abandonat-o la un moment dat, din diferite motive. Acum le poți da o șansă in plus!

La nivel național, în anul școlar 2015-2016, peste 13.000 cursanți, din care 3.143 minori, au beneficiat, în aproape 300 de școli, de programul „A doua șansă”.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor