Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Povești de Festival: Primul festival de teatru independent pentru copii

SUN PLAZA
9 nov. - 10 nov.
Etajul 1
11:30-19:00

Festivalul de teatru independent pentru copii Povești de Festival va avea loc, pentru prima data in Romania, pe 9 și 10 noiembrie în Sun Plaza și va cuprinde 10 spectacole de teatru, 10 workshopuri de teatru, un salon de carte pentru copii și o expoziție de marionete.

 Festivalul se află la prima ediție, iar piesele de teatru se tin altfel: un pic mai original, fiind destinat deopotriva copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, dar și pasionaților sau specialiștilor în teatru.

Evenimentul cuprinde:

  • o secțiune competițională, unde vor concura 10 producții de teatru pentru copii din genuri variate (dramatic, liric, coregrafic, teatru de păpuși). Juriul competiției este format din: Felicia Filip – director Opera Comică pentru Copii, Alina Teodorescu – director adjunct ExpoArte, Daniela Mihovici – director Teatrul de Păpuși din Brăila, Daniela Andrei – regizor, Cosmin Seleși – actor la Teatrul Ion Creangă.
  • o secțiune necompetițională in care copiii se vor putea bucura de cele  10 ateliere de teatru (mișcare scenică, improvizație, muzică, recunoașterea emoțiilor etc.), dar si de o expoziție de marionete și un salon de carte dedicat lor. Editurile prezente sunt Litera, Corint, RAO, Editura Didactică Publishing House, Cutiuța cu povești, Carusel.

Sunny va fi și el prezent la eveniment, cu un workshop despre jocuri, duminică de la 11.30.

Activitățile se desfășoară între orele 11:30-19:00 la etajul 1, în Sun Plaza. Click aici pentru programul detaliat al festivalului.

  • Partener organizator: Akka Show
  • Partener principal: Ansett Logistics
  • Parteneri media: GoKid, Itsy Bitsy.
  • Institutii partenere: Teatrul Ion Creangă – București, Opera Comică pentru Copii – București, Expo Arte, Teatrul de Păpuși ”Cărăbuș” din Brăila.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor