Centrul comercial Sun Plaza

Sun Plaza – Destinație de senzație  – 170 de magazine, zona dedicată food & fun cu acces facil

Vii, citești, dăruiești și primești 1500 de cărți!

SUN PLAZA
9 iul. - 20 oct.
Parter
10:00 - 22:00

Sâmbătă, 9 iulie, Sun Plaza lansează proiectul ”Şi tu iubeşti să citeşti!” care se va desfășura pe tot parcursul lunii iulie, într-un spațiu de lectură accesibil gratuit tuturor, aflat la parter, lângă intrarea principală.

Oricine poate veni aici să citească din cărțile puse la dispoziție de Sun Plaza, poate aduce cărți și poate lua altele la schimb. La finalul lunii, toate cărțile rămase vor fi donate unor centre din sectorul 4 care oferă adăpost temporar familiilor fără case.

În prezent, cu ajutorul partenerilor din proiect, Adevărul, Gazeta Sporturilor, Cora și Librarium, spațiul de lectură beneficiază deja de aproape 1500 de cărți.
În weekenduri, persoane publice, jurnaliști, bloggeri și clienți Sun Plaza vor veni să citească pentru copii și chiar pentru adulți sau să discute despre cărți cu cei prezenți.

Astfel, pe 9 iulie, de la 11:00 vor veni Răzvan Popescu și Flick de la Radio ZU iar pe 30 iulie vor veni Mihai Găinușă de la Radio SEVEN și Marian Râlea.

Oricine vrea sa petreacă o oră în compania copiilor sau adulților iubitori de cărți citind se poate înscrie online pentru lecturi publice cu un e-mail la marketing@sun-plaza.ro. Puteți vedea întregul program accesând linkul http://bit.ly/297ThxG. Campania de responsabilitate socială ”Şi tu iubeşti să citeşti!” încurajează lectura în familie.

Abonează-te la newsletter-ul evenimentelor de senzatie!

Află primul ce evenimente pregătim şi fă-ţi programul de distracţie la Sun Plaza. Şi pentru că nici nouă nu ne place spam-ul, te vei putea dezabona în orice moment, direct din email-ul primit.

Am peste 16 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului
Am luat la cunostinta despre Prelucrarea datelor personale
Adresa de email incorecta
Trebuie sa accepti termenii si conditiile
Trebuie sa citesti politica de prelucrare a datelor